Instagram

Follow Me!

Reistips

Travelwish: Jersey

17/03/2014
Reading Time: 1 minute

Het idyllische eiland Jersey wordt ook wel ‘The Floral Island’ genoemd vanwege de prachtige natuur. Slechts 22 kilometer verwijderd van de Franse kust kun je je heerlijk verliezen in de geur van lavendel en het uitzicht over de zee.

jersey-island

Ontspanning en mixed cuisine

Op het eiland zijn er verschillende spa’s en daarnaast worden er yoga- en pilatescursussen gegeven voor het ultieme ‘zen’ gevoel. Wat minder flexibel? Er kan er ook aan de handicap worden gewerkt; Jersey staat namelijk bekend om zijn goed onderhouden golfbanen. En voor een Bourgondische invulling van je vakantie is Jersey ook de ultieme reisbestemming. De Franse en Engelse invloeden zijn nog duidelijk aanwezig op het eiland en ook terug te vinden in de keuken. Jersey kent maar liefst vier Michelin sterrenrestaurants waarin deze culturen worden samengesmolten tot prachtige gerechten. Na alle intense activiteiten kan heerlijk worden nagenoten van een goed glas wijn uitkijkend op de ondergaande lente zon in de pittoreske haven. Je snapt wel dat dit een echte travelwish is voor mij!

Sabine de Witte

Reisjournalist at YourAmbassadrice
(Reis)Journalist en Content Creator. Voor altijd nieuwsgierig en op zoek naar de meest bijzondere plekken op het gebied van luxe reizen, lifestyle, gastronomie en design
Sabine de Witte

Instagram

Follow Me!