travelwish

Travelwish: Verrassend Oostenrijk in de zomer

verrassend oostenrijk in de zomer
Bij Oostenrijk denk ik meestal aan wintersport reizen. En aangezien wintersport niet mijn specialiteit is, vanwege twee slappe polsjes is het niet slim om mij op ski’s of een snowboard te zetten, staat Oostenrijk niet 1,2,3 op mijn bucketlist. Ik ben in Wenen geweest en krijg de laatste tijd wel eens de tip om naar Salzburg of Graz (stad van design) te gaan.

Verrassend Oostenrijk in de zomer

Oostenrijk merkt zelf ook dat mensen meteen denken aan wintersport, en daarom kun je nu zien hoe verrassend Oostenrijk in de zomer is, dankzij een fotowedstrijd in samenwerking met CameraNu.nl. Het enige wat je hoeft te doen is een foto uploaden met jouw geluksmoment in een zomerse Oostenrijkse setting en daarmee maak je kans op o.a. een Sony Camera. Bij zomers Oostenrijk denk ik aan lange bergwandelingen, eindeloze velden met bloemen, rodelen, mountainbiken, hiken en besneeuwde bergtoppen. Wat is er nou leuker dan een sneeuwballengevecht in de zomer, als je na een lange klim met je korte broek in de sneeuw staat uit te hijgen?!

Verrassend Oostenrijk wedstrijd

Op VerrassendOostenrijk.nl lees je alles over de wedstrijd en de voorwaarden, maar zie je bovendien al heel veel inspiratie over zomers Oostenrijk. Geef maar toe, deze staat ineens tussen de opties mocht je je vakantieplannen nog niet rond hebben!

Sabine de Witte