Home sweet home

Trendy shadow swing

Zondag is officieel de zomer van 2009 begonnen, en de temperaturen voor deze week zijn er ook echt naar. NU.nl waarschuwt al voor felle zonkracht, onbeschermd de zon in is niet aan te raden. Dus wat doe je dan, naast iemand opzoeken die je om het uur wil insmeren? Juist, de schaduw opzoeken.

Niet onder een oudbollige strandparasol, een kleintje vol geplemd met reclame, maar dat moet hip. Helaas is ons terrasje er te klein voor, en hebben wij twee jaar geleden een hippe (grijze) parasol weten te scoren, maar anders wist ik het wel: een schaduwdoek. Water- en windproof, trendy uiterlijk, en super functioneel. Geen vervelende voet die in de weg staat, maar vast gemaakt met haken in de muur of bevestigd aan palen. Onder andere te bestellen via Zonz

Schaduwdoek  van Zonz

Schaduwdoek van Zonz

En als je dan toch palen in je tuin aan het slaan bent, heb ik nog een heel relaxte hangstoel in de aanbieding. Leve de T-mobile Extra punten en een moeders die hem niet aan het pergola durft te hangen. Ook in onze tuin gaat het niet wat worden, dus met pijn in m’n hart hoop ik iemand anders er blij mee te kunnen maken. Wat is er nou lekkerder dan met een goed boek, in de schaduw schommelend, drankje in de aanslag en genieten maar! Interesse? Leave a comment!

Hangstoel in de aanbieding

Hangstoel in de aanbieding

Sabine de Witte