Instagram

 • Yes, bijna weekend! Een van de weekendtips: de Johnnie Walker Blue Label bothy met whisky pairing bij The Tailor. Tot en met 20 december leer je dat 🥃 niet hoeft te wachten tot het digestief, maar juist heel goed met eten gepaard gaat!
.
#whisky #weekendtip #thetailer #bestbartender #johnniewalker #whiskypairing #bluelabel #luxurylifestyle #nhcollection #nhcollectionhotels
 • Stille getuigen van moeder natuur. De Maasai Mara is een uitgestrekt gebied waar het wildlife voor een groot deel haar gang kan gaan zonder menselijke ingrepen. Er wordt gelet op de dieren, alles gedaan om stropen te voorkomen, je mag niet off road rijden (maar op sommige stukken wel de auto uit, op eigen risico natuurlijk en daarom is met een gids op pad wel zo slim). Hoewel in het laagseizoen resulteert dat wel in alle auto’s die massaal op dezelfde ‘sighting’ af komen, en zo sta je ineens met >25 busjes naar een jagend luipaard te kijken, wat het dier niet echt helpt met de buit. Heel anders dan in meer private game reserves zoals Madikwe en Morukuru in Zuid-Afrika (bij de Botswaanse grens). Goed om over na te denken bij het kiezen van safari reizen: boxjes afvinken of animal wellbeing? 💚🐆
.
#kenia #safari #bushlife #safarireizen #conscioustravel #natureneedsheroes #wildlife #maasaimara #afrika #kenya #safaridesign
 • ‘Zeg, dat safari gebeuren, dan sta je heul vroeg op enzo. Waar ontbijt je dan? En de hele dag in zo’n auto, wat als je moet plassen?’ - nou, ontbijten doe je zo en wild piesen achter de auto. Ook dat is bushlife, tussen de skelettenkoppen en andere dieren sporen. Helemaal geen straf bij een opkomend zonnetje 💚
.
#bushlife #kenia #safari #wildlife #lekkereco #groen #visitkenya #luxurytravel #maasaimara
 • Sundowners op safari zijn zó mooi! De giraffen waren helaas camera shy maar zonder telefoon om ze vast te leggen net zo mooi 🦒😍
 • De Keniase kustlijn is een plaatje, helemaal vanuit Diani White House - een parel die je tegenkomt op Airbnb. Aan het strand, op loopafstand van shops. Diani is een lange strip van hotels, resorts, restaurants en kraampjes met Maasai koopwaar. De stranden zijn hagelwit, het water different shades of blue en de apen hondsbrutaal. Paradijsje hoor! .
#kenia #kenya #dianibeach #dianiwhitehouse #airbnb #airbnbparel #afrika #nevernottraveling #bestbeachesoftheworld #whitebeach #luxurytravel #luxurylifestyle
 • Ga je naar de Algarve en wil je iets bijzonders doen? Restaurant Caniço is gebouwd in de rotsen, gespecialiseerd in lokale vis en trakteert je op Cousteau-achtige filmpjes geprojecteerd op de rots. Je kunt er terecht voor lunch en diner, echt een aanrader! .
#portugal #algarve #rockrestaurant #canicorestaurante #michelinguide #local #fishrestaurant #luxurylifestyle #luxurytravel
 • Kleurrijk Lagos - en eind oktober is het nog heerlijk in de Portugese Algarve 💚
 • Het is nog goed toeven in de Portugese Algarve en wat is het er prachtig met alle krijtrotsen, grotten en blauwe water. Wat is jouw favoriete herfstvakantie zonbestemming?
.
#portugal #algarve #benagil #caves #praia #portugesekust #herfstvakantie
 • Throwback Thursday naar een van de meest romantische plekjes van Annecy 🖤
 • Precies 4 jaar geleden reisde Sabine af naar Iran, een reis die haar leerde meer ruimte te maken voor verveling en spontaniteit, je nog meer open stellen voor het onbekende en de mensen die daardoor op je pad komen en dat van de vooroordelen niets klopte. Een van de mooiste reizen ooit. En ja, ook daar genoeg hippe zaken en je kunt je ook gewoon optutten met een andere hoofddoek.
.
4 Years ago Sabine traveled through Iran and it was such an enriching trip, teaching about loyalty, hospitality and prejudices. 
#iran #haftkhan #shiraz #travel #nevernottraveling #forevercurious
 • Als je nog niet helemaal overtuigd was van de schoonheid van het meer van Annecy 💙

Follow Me!

Travel

Typhoon Thursday: Buiten spelen voor volwassenen

24/11/2016
superkilen denemarken

Sommige mensen noemen boot camp buitenspelen voor volwassenen. Ik noem het puur afzien. Ik spring touwtje of touwtjespring. Hoe je dat taalkundig gezien dan ook het liefste ziet, vanuit plezier begon het niet. Fit zal ze zijn, gesprongen zal er worden. Maar van staccato sprongen ging ik – via kuitspieren die verkrampten halverwege serieuze meetings – naar hipjes en huppeltjes, runs en pogingen tot double unders, hinkelen en struikelen. Het touw vervloekend. Dat wel.

In mijn jonge springjaren kwamen dit soort series vloekloos en altijd met een buik vol stoepkrijt. Je moet het begeleidende krijtwerk immers nauwlettend – met je neus op de tegels – in de gaten houden. Nu spring ik in onberispelijke sportpakjes in kleuren waar mijn jonge zelf graag wat stoepkrijtroze, -geel en -lila aan toe had gevoegd. Het begon niet uit plezier, maar het zou het stoepkrijtmeisje in me wakker schudden. Ik ga touwtjespringend door de huiskamer. Voor mijn lol. Sorry, onderburen.

Even terug in de tijd voor- of nadat je je strak in ’t pak op kantoor begaf, deze zes concepten staan garant voor een dosis jeugdsentiment. En onderweg niet op de kiertjes tussen stoeptegels gaan staan, hè. Dat is lava.

Buiten spelen? Dit zijn de hotspots voor volwassenen

Die trip down touwtjespring memory lane inspireerde me om te zoeken naar leuke plekken waar je ook als volwassene een soort van verantwoord kunt buiten spelen. Dus trek je stoutste schoenen aan en ga!

Pause

http://i558.photobucket.com/albums/ss29/your-ambassadrice/pause-pulitzer-schommels_zpsyco54p5p.jpg
In de tuinen van hotel Pulitzer Amsterdam ligt Pause. Dansend tussen elegante bar, verfijnd café en ‘to go’ concept is deze hide-out sterk in zijn breekbaarheid. Rijke materialen als marmer, fluweel en messing creëren samen een lichte uitstraling. Bij Pause ontvlucht je de stad om even in je eigen ‘er was eens…’ te belanden. Daar zweef je na een fijn taartje in designerschommel of hobbel je even op een robuust designer hobbelpaard.


Superkilen


http://i558.photobucket.com/albums/ss29/your-ambassadrice/superkillen_zpse22nbvr2.jpg
In Kopenhagen groeide een speelplaats op tot kunstproject. Net als de wijk die Superkilen omringt komen bouwsteen voor de drie pleinen waaruit het project bestaat van over de hele wereld. Bokszakken uit Bangkok, schommelbanken uit Baghdad, lantarenpalen uit Italië, fietsenstalling uit Finland, fitnessrek uit Santa Monica, hangmat uit Australië en een braai uit Zuid-Afrika. De community rond Superkilen koos hun favoriete objecten die samen een kunstige speelplek vormen.


THE BUTCHER Social Club

http://i558.photobucket.com/albums/ss29/your-ambassadrice/TBSC_Interior_Rinze_Unwatermarked_zpsxab7j8tx.jpg

In voor een nachtelijk potje pool? Hop op de pont over het IJ richting de A’DAM Toren. THE BUTCHER Social Club is een full-service speeltuin en lounge voor stedelingen; van 8 uur ’s ochtends tot in het diepste van de nacht en de klok rond op vrijdag en zaterdag. Een high-end lounge komt samen met THE BUTCHER’s beroemde burgerbar en een old-school speelhal met flipperkasten, voetbal-, pool- en pingpongtafels. Meer het speeltuintype? Bovenop de A’DAM Toren schommel je met Amsterdam Noord aan je voeten.

Ball Pit Manilla


 photo Ball_zpssd3lez3c.jpg
Baantjes trekken in het zwembad is voor gewone mensen. De Peter/Petra Pannen van deze tijd duiken in een ballenbak. De meest fotogenieke vind je in de Filipijnen. De ballenjongens en –meisjes van Ball Pit Manila ontvangen je niet alleen voor pyjamafeestjes, maar ook voor zakelijke meetings die wel een beetje jonge creativiteit kunnen gebruiken.


Ice*Amsterdam


 photo Ice Amsterdam-ijsbaan-museumplein_zpsycyuoyyv.jpg
Do you want to build a snowman? Sneeuw kan je nog niet beloofd worden, maar met Ice*Amsterdam wacht je gegarandeerd een ijs-zekere winter. Lampjesslingers verlichten de ijsbaan op het Museumplein waar je drie maanden lang glibbert, krabbelt, schuifelt, glijdt en pirouettes draait. Als je genoeg andere jonge geesten optrommelt boek je (vanaf 10 personen) potjes curling, leer je ijssculpturen maken of sla je aan het ijshockeyen.

Dig This

 photo Dig-This-21_zpsezydp6by.jpg
Die blauwe schelpenzandbak uit je ouders achtertuin heeft onder een vergrootglas gelegen. Bij Dig This in Vegas rol je met graafmachines door een gigantische zandvlakte. Je bestuurt de gravende gevaartes en bent net als toen weer even koning(in) van jouw eigen zandkasteel.

Waar kun jij stiekem een beetje terug naar je jeugd?

Deze post is in samenwerking met Typhoon Hospitality ontstaan. Typhoon Hospitality is een uniek Hospitality marketing & PR-bureau. Van restaurant tot hotel tot spirit en alles er tussen in; als het hospitality related is, it’s their business! Volg Marlies en Typhoon Hospitality ook op Instagram.


Marlies Bax

Als voormalig modemeisje volgde Marlies haar innerlijke foodie om als The Storyteller van Typhoon Hospitality over de "in haar bescheiden mening" lekkerste merken van ons aardbolletje te gaan schrijven.
Marlies Bax

Instagram

 • Nairobi is one of the greenest cities, a delight to exchange city life chaos with the Karura forest. Walking towards a new trip here, adventure awaits! .
#kenya #karuraforest #nairobi #greencity #urbannature #cityforest #nature #forestbathing #walkingtowardsnewadventure #africa #fridayflashback
 • Monday Motivation: work hard, travel further and relax more
.
#aftermountainbikeglow #kenya #bikesafari #iphonetest #mondaymotivation #workhardplayharder #neubaueyewear #dogoodseegood #powerstones
 • Flat savannah or desert like landscapes are my fave. Missing safari bush life .
#kenya #maasaimara #bushlife #safari #natureneedsheroes #timberland #preservenature #blendingin #greentravel #conscioustravel #kenia #africa
 • Hakuna Matata
.
#kenya #kenia #africa #bushlife #sunset #swaraacacia_kenya #wildlife #incrediblenature #luxurytravel #luxurylifestyle #natgeotravel #natgeoirl #hakunamatata
 • Saw my wallpaper in action 🐆
Safari life completed ☑️
Photo magic shot @byliselore and her new Sony gadgets
.
#safari #maasaimara #kenya #leopardloar #leopardroar #wallpaper #photography #bushlife #wildlife #nationalgeographic #natgeoirl #africamcflashtours #luxurytravel #luxurylifestyle
 • Sundowners with wine in the wild ✔️
Not in the picture: the 🦒 who didn’t want to model 📷 @byliselore .
#safari #bushlife #sundowner #kenya #wineinthewild #luxurytravel #africa
 • Me running into the sea. Wow, what an incredible coast, white sandy beaches, clear blue water. Stayed at one of the nicest Airbnb’s ever, with the best care of John and his friends. All fueled up for the bush life, starting tomorrow! .
#kenia #kenya #dianibeach #airbnb #airbnbpearl #hiddengem #luxurytravel #sustainabletravel #whitebeach #beachlife #africa #beautifulworld #travel #experience #coastline
 • Out of Office 🧳
From family holiday in Portugal to adventure and hugging a close friend in Kenya. Final packing, work etc. before stepping on the plane tomorrow. Excited much! 
Drone footage by @herendelsewhere 💙
.
#outofoffice #travelbug #nevernottravelling #reunite #kenya #bushlife #safari #beach
 • If life gives you lemons 🍋 squirt someone in the eye! Happy Sunday!
.
#algarve #Portugal #casacaravela #lemontree #makeyourownquotes #makelemonade #garden #luz #faro
 • Is it weekend yet? 
And this pretty much sums up last week in Portugal: relaxing with a permanent smile on my face. Slept for days, read books, took naps on the beach, by the pool and in the hammock.
#portugal #holiday #hammocktime #autumnbreak #nevernottraveling #zenbine #selfcare #unwind #dogoodseebetter #neubaueyewear
 • The house in the middle was our home in Portugal last week. Incredibly thankful for the family holiday, spending time together, making memories 💙🙏🏻 Drone capture by @herendelsewhere @herrehuberts and @elisedewitte. Oh and we fully paid, nospon, but a very sincere shout out to Sascha from @surfeninportugal.nl who arranged the incredible house, transport etc. .
#portugal #praiadaluz #lagos #faro #familyholiday #autumnbreak #villa #luxurytravel #surfeninportugal #dronefootage #herendelsewhere #thankful #throwback #tbt #throwbackthursday #travelmemory

Follow Me!