Travel

Uber Bubbles: Boek exclusieve champagnetour in Frankrijk

uber bubbles champagne tour

Vandaag lanceert Uber de eerste champagnetour die je via de Uber app kunt boeken: Uber Bubbles. Als groot bubbel/champagne fan slaat ons reishart hier natuurlijk een paar slagen van over. Het is de eerste uit een serie ‘Go Anywhere’ trips van Uber, waarmee je met één druk op de een van de meest exclusieve reiservaringen van Europa kan beleven. Als Uber gebruikers van het eerste uur (2012 in New York, yes we go way back) willen we dit natuurlijk allemaal meemaken.

Uber Bubbles: touren van Parijs naar Épernay en Reims in het teken van champagne

Uber Bubbles heeft de handen ineen geslagen met de huizen Perrier-Jouët en G.H. Mumm, niet meteen de grootste maar zeker geen onbekenden onder de champagne liefhebbers. De dag begint ‘s ochtends met een Uber Bubbles-rit in een bestickerde Tesla vanuit Parijs naar Épernay voor een champagne proeverij en lunch bij Perrier-Jouët’s Cellier Belle Époque. Daarna vervolgt de Uber Bubbles naar Maison G.H. Mumm in Reims voor een speciale keldertour en Cordon Rouge-proeverij voordat de passagiers aan het einde van de middag terugkeren naar Parijs.

Drie keer raden wie zeer binnenkort in Parijs te vinden is, want dit moeten we natuurlijk zelf ervaren!

François-Xavier Morizot, VP Champagne bij G.H. Mumm en Perrier-Jouët, is verheugd om deze zomer samen te werken met Uber voor Uber Bubbles. “Dit is de perfecte gelegenheid voor reizigers om te genieten van onze ‘bruisende’ ervaringen, inclusief onze prachtige cuvées, verfijnde gastronomie, en uitzonderlijke landschappen, zowel in Épernay met Maison Perrier-Jouët als in Reims met G.H. Mumm.”

Uber Bubbles Perrier Jouët Epernay

Uber Bubbles reserveren per 1 juni

Reserveringen voor de zomer zijn beschikbaar in de Uber app vanaf 1 juni en kunnen 75 dagen tot 24 uur van tevoren worden geboekt via Uber Reserve. Uber Bubbles is beschikbaar op vrijdag en zaterdag van 7 juni t/m 17 augustus. De ervaring kost €200 in totaal en biedt plaats aan maximaal vier gasten.

“Met meer dan 15 miljoen verwachte bezoekers in Parijs deze zomer wilden we een naadloze dagtocht vanuit de stad creëren om de drukte te ontvluchten en te genieten van een van de meest iconische regio’s van Frankrijk,” aldus Laureline Serieys, Algemeen Directeur van Uber France. “Met Uber Bubbles brengen we het hart van de champagne regio van Frankrijk binnen handbereik, inclusief twee proeverijen en lunch, met het extra comfort van een veilig, privé, premium Uber-voertuig.”

Uber is – zeker als alleenreizende vrouw – al jaren een betrouwbare manier om van A naar B te komen, in Kenia, India, Colombia en oook binnen Europa. De handige functie om je rit te delen met vrienden of je afspraak zorgen voor extra veiligheid. Onmisbaar als je je graag onafhankelijk voort beweegt.

Hoe boek je Uber Bubbles

1. Download de Uber app op je smartphone en open de app. -> mocht je de app nog niet hebben, krijg je met de code 3e32z8adbhbk €10 korting op je eerste 5 ritten, en wij ook.
2. Selecteer het ‘Uber Bubbles’-pictogram vanaf het startscherm.
3. Lees over Uber Bubbles en kies vervolgens een van de beschikbare data in de lijst.
4. Voer je ophaal- en afleverlocaties in.
5. Controleer of alles klopt en klik op ‘Reserveer Uber Bubbles’
6. Controleer je e-mail om ervoor te zorgen dat je een bevestigingsmail hebt ontvangen.
7. Klik binnen de bevestigingsmail op het Google-formulier en beantwoord elke vraag om
ervoor te zorgen dat de champagnehuizen klaar zijn voor je reservering.
8. Geniet verantwoord! – Salut!

Uber Bubbles is alleen op vrijdag en zaterdag beschikbaar.

Hoe boek je Uber Bubbles

Uber Cruise tijdens Olympische piek

Ook biedt Uber deze zomer Uber Cruise aan. Een stijlvolle, gezellige en duurzame ervaring over de Seine.
● Uber Cruise is de allereerste Uber-boottocht in Parijs, waar passagiers kunnen genieten van een 1 uur durende privé cruise op een volledig elektrische boot, inclusief schipper.
● Tijdens deze cruise geniet je van de mooiste monumenten van Parijs, met zomerse drankjes en muziek aan boord. Deze cruise is helemaal gratis en heeft plaats voor maximaal 12 personen!

Sabine de Witte