curator van het goede leven

Uit je dak met Chandon Garden Spritz en Pétanque

chandon garden spritz petanque

Al op vakantie geweest of toe aan een stukje Frankrijk dicht bij huis? Tot en met 22 augustus kun je Uit Je Dak bij de Bijenkorf op hun geweldige dakterras. Ze organiseren er de gehele periode activiteiten voor lichaam en geest, waarbij Pétanque onze absolute favoriet is.

De Franse nationale sport uitoefenen is een welkome afwisseling tussen terras en eetdate, vergt nog wat activiteit, sportiviteit en leent zich er ook uitstekend voor om met één glas in de hand en een bal in de andere uit te oefenen. Dat alles met een imposante view over de stad, de fijne Chandon Garden Spritz – hét drankje van deze zomer – en een verantwoord fruits de mer plateau van Fishtales. Ideaal om je zaterdag of zondag wat op te spicen, je vrienden uit te dagen, of iets leuks ‘in het echt’ met je collega’s te doen.

Er zijn twee banen en je kunt de baan een uur lang huren voor 4 tot 8 personen. Je betaald €22,50 voor de baan, een piccolo Chandon Garden Spritz en het fruits de mer plateau. We hebben het zelf getest en goedgekeurd, als ware godinnen in Amsterdam met een Franse twist.

Reserveer hier.

Geef maar toe, je hebt altijd al een keertje op het dak van de Bijenkorf willen staan, dit is je kans!

Wil je thuis oefenen of ben je fanatiek geworden? Kikkerland heeft de allerleukste mini jeu des boules set ever (ook leuk vermaak tijdens een picknick of vakantie.

Amusez-vous avec les ballons!

https://goo.gl/maps/o1EuLYgoMahAqZFo8

Sabine de Witte