amsterdam Hotspots

Uncover Lab

Soms kom ik initiatieven tegen waar ik een beetje jaloers op ben. ‘Waarom heb ik dit niet bedacht?’ Uncover Lab is daar een mooi voorbeeld van. Want als Apple een appel in je Macbook kan maken, hoe gaaf zou het dan zijn om in plaats van een appel je eigen logo te zetten? Met de lasertechniek van tegenwoordig kan het. En Uncover Lab zit 3 maanden in Amsterdam op de Zeedijk om te laten zien wat je nog meer kunt doen met lasers. Ik bracht een bezoekje aan ‘s werelds eerste tattoo shop voor objecten, en ben verkocht.

Persoonlijke touch aan massa producten

Je Macbook laten voorzien van een persoonlijke cover is natuurlijk super gaaf. Ik zie mijzelf al zitten met het sabinedewitte-uilenlogo uitgesneden en oranje backlight. Alleen afschrijvingstechnisch is dat niet zo handig. Ook is het nog een behoorlijk prijzige grap en ben je je laptop een tijdje kwijt, dit soort klusjes doen ze namelijk niet in de pop-up store maar in een stofvrij laboratorium. Wel kun je in de store andere producten voorzien van een persoonlijke touch. Je Moleskine bijvoorbeeld. Of het leer van je iPhone hoesje. Je (zonne)bril. Een iPad cover. Alles van hout en leer kan eenvoudig in de winkel worden bewerkt, klaar terwijl je wacht. Ik ga binnenkort zeker even langs om mijn witte Moleskine te voorzien van een persoonlijk tintje en stiekem zie ik die uil wel zitten in het hoesje van mijn iPhone.

uncover-amsterdam-tattooshop-objects

uncover-laser

uncover-macbook

uncover-moleskine

uncover-uil

iphone-uncover

Pop-up activiteiten

Behalve persoonlijke covers laten maken, kun je bij Uncover ook terecht voor workshops en andere activiteiten. Aan de Zeedijk is altijd iets te beleven. Op de Uncover Lab Facebook pagina worden alle events aangekondigd en de Uncover website is ook zeker een bezoekje waard!

Bedankt @IkBenJulie voor de tip!

Uncover Lab adres

Je kunt het Uncover Lab iedere dag tussen 15.00 en 21.30u bezoeken op de Zeedijk 80.

[google-maps width=500 height=375]

Sabine de Witte