Travel

Vakantiebeurs 2011

Nu al het feestgedruis bijna ten einde is, de sneeuw weer smelt en de dagen langzaamaan weer langer worden is het tijd voor iets anders om naar uit te kijken. Tijd voor vakantieplannen en het plannen van je vakantie! De Vakantiebeurs is een goede manier om je te oriënteren op reisgebied!

In januari is jaarlijks de Vakantiebeurs, de grootste reisbeurs ter wereld, in de Jaarbeurs in Utrecht. Op deze beurs kun je op zoek naar een populaire, aantrekkelijke of nieuwe vakantiebestemming. Aangezien ik veel in de reisbranche doe en er klanten op de Vakantiebeurs aanwezig zijn, zal ik er zeker aanwezig zijn. Dinsdag is de Vakdag, die is niet toegankelijk voor gewoon publiek. Woensdag tot en met zondag is de Vakantiebeurs voor iedereen toegankelijk.

Een leuke manier om nader kennis te maken met je favoriete vakantieland, of juist op de Vakantiebeurs te zien welke andere prachtige vakantiebestemmingen er zijn. Lijkt het je leuk om een kijkje te nemen? Je kunt nu met korting naar de Vakantiebeurs! Een korting van €7,50 op de toegang van de Vakantiebeurs! Normale entreeprijs voor een dagkaart is €17,50, dus dat is weer extra budget voor je vakantie! 🙂

Via korting vakantiebeurs kun je op boekjevakantie.nl kun je gebruik maken van de €7,50 korting op de Vakantiebeurs, kijk op http://adfi.li/vakantiebeurs2012 voor de Vakantiebeurs korting!

Sabine de Witte