Travel

Vakantiegadgets die ook na je vakantie een traktatie zijn

bose headsets

Vakantiegadgets zijn tegenwoordig bijna onmisbaar voor een relaxte reis. Daarom ken ik bijna geen frequente vlieger die niet de Bose QuietComfort35 wireless noise cancelling headphones meeneemt bij een lange reis, ook Sabine is een groot fan. Maar BOSE heeft meer vakantiegadgets waar je, als je ze eenmaal gebruikt hebt, niet meer zonder wilt.

Quietcomfort 35 Wireless Headphones

QuietComfort35 Wireless Headphones
Op vakantie wil je je echt vrij voelen. Dan heb je dus geen zin in draadjes. De accu van de BOSE Quietcomfort 35 Wireless Headphones voorziet je van 20 uur luisterplezier zonder opladen. Daarmee vlieg je heen en weer naar Aruba, en luister je zelfs tussendoor nog wat. De Acoustic Noise Cancelling-technologie laat het geluid om je heen verdwijnen. Waar je in een vliegtuig vaak last van ruis hebt, is dat dus extra fijn. Deze komt dus bovenaan je wishlist van vakantiegadgets, maar ook thuis komt hij erg van pas. Niet alleen vliegtuigruis wordt geblokkeerd, maar als je aan het werk bent en geen zin in heipalen hebt is het erg handig.

SoundLink Color Bluetooth speaker II

Soundlink Color
Ook op Aruba (of een andere plaats van bestemming) wil je van wat muziek kunnen genieten. Zelfs als je aan het strand of zwembad ligt. Je wilt natuurlijk goed geluid, en daarom wil je geen handdoek over je speaker heen leggen omdat je bang bent dat ‘ie nat wordt. De Soundlink Color Bluetooth Speaker II heeft het BOSEgeluid dat je gewend bent, en is daarbij ook nog eens waterbestendig. Dat wordt in stijl flamingo’s spotten.

SoundLink Revolve+ Bluetooth speaker

Soundlink Revolve+
Als je het hele strand voor jezelf hebt, of thuis een barbecue in je tuin organiseert wil je een consistente, gelijkmatige dekking. De SoundLink Revolve+ Bluetooth speaker biedt 360°-geluid, en weer hoef je niet bang te zijn voor je glas wijn in de buurt. Ook deze speaker is weer waterbestendig.

Soundsport Pulse Wireless Headphones

Soundsport Pulse
Op vakantie kan een stuk hardlopen erg fijn zijn. Of je nou op het strand, de boulevard of in de bergen rent, dat vrije gevoel wil je niet missen. Daarom heeft BOSE de Soundsport Pulse Wireless Headphone ontwikkeld. Draadloos, maar wel met hartslagmeter om je training optimaal te kunnen uitvoeren. Want met die Arubaanse hitte wil je natuurlijk niet té hard rennen.

Vakantie is een prima excuus

Muziek is leuk, maar muziek luisteren met een goede kwaliteit is top. Daarom is je reis een prima excuus voor het kopen van deze vakantiegadgets. Want wanneer je thuiskomt heb je je speaker weer nodig bij de barbecue. En mocht je daarna weer in shape willen komen voor je volgende reis, dan komt de Soundsport Pulse weer van pas bij je workout. Vakantiegadgets die ook thuis, op kantoor of in de tuin voor een vakantiegevoel zorgen dus!

Sabine de Witte