Home sweet home

Verliefd op techniek en kleur?!

Deze week werd ik verliefd op 2 ultieme zomer 2010 musthaves. Verliefd worden op een gadget en een kleur, kan dat? Wel als je Sabine de Witte heet! In het bezit komen van één van beide leek missionaris impossible, maar het is me toch gelukt om 1 item te bemachtigen. Voor het tweede zal ik een extra potje geduld moeten open trekken, dat is in bestelling. Waar ik dan zo verliefd op ben. De nieuwste telg uit de Apple gadget collectie: mr. iPad en de zomerhit uit de Chanel zomer collectie: nagellak Particuliere 505 in de bijzondere kleur matte taupe. Een kleur die niet alleen uitstekend matcht met mijn garderobe en olijfbruine tintje, maar het inhouse ook erg goed doet bij de kleur van de muren.

Wat heeft het met design te maken? Alles! De iPad zal een geduchte boekenkast- en tv-vervanger gaan worden, of in ieder geval in de toekomst veel invloed hebben. De nagellak? Die kleur wil ik het liefst vandaag nog op de muren smeren, zo warm! En een nagellak die in heel Europa sold out lijkt te zijn en voor $50 op eBay wordt aangeboden, dat mag vermeld worden!

Wat is er zo geweldig aan de ipad? Alles! Stond ik in Spanje langs de kant van de weg via Twitter te volgen wat het apparaat allemaal zou kunnen, sinds donderdag heb ik de iPad in eigen bezit. Wat een apparaat! Niet meer moeilijk doen in de trein, op je relaxte stoel of in bed met een scherm dat je moet open klappen, ongemakkelijke houding, geen opstarttijd, knopje indrukken en GO! En sinds ik ‘m heb heeft hij nog niet aan het stroom gehangen! Al 3 dagen wireless spelen, lezen, bloggen, film kijken etc. Mijn MacBook heb ik alleen nog maar aangeraakt voor het typen van lappen tekst, want er is nog geen tekstverwerkingsprogramma beschikbaar in NL. De gehupte bookstore blijft hier ook nog even dicht, tot de iPad hier officieel uitkomt. Tot die tijd nog heel 1.0 een echt boek lezen dus.

Apple iPad

Over de nagellak, tjah, daar kan ik weinig over vertellen, die moet je zien. Bij deze dus. Mocht je hem in de local drugstore spotten (heb deze week geleerd als je het kleurtje in het Chanel vak ziet staan is ie op voorraad en moet je snel handelen, heenweg Reykjavik stond ‘ie er, terugweg uitverkocht met 2 maanden levertijd, oeps!), denk aan mij!

Nailpolish Taupe

Sabine de Witte