Travel

Viva interview

viva sabinedewitte

Interview in de Viva

Misschien heb je via Twitter, Instagram of Facebook al iets voorbij zien komen. Er staat een interview met mij in de Viva van deze week. Een interview over waarom ik ben begonnen met bloggen, wat het mij gebracht heeft en hoe bloggen mij door een overstapfase in mijn leven heeft geholpen. Bijna 4 jaar geleden begon ik met dit blog. Als een persoonlijk dagboek beschreef ik dagelijkse beslommeringen, interesses en meningen. In het begin anoniem, puur voor mijzelf om dingen van mij af te schrijven. Tot ik de kans kreeg met de Nobiles Blogwedstrijd om mijn persoonlijke schrijfsels de wereld in te helpen. Vanaf dat moment ging het hard en veranderde mijn leven zo’n 180 graden binnen een jaar.

Blog als basis

Mijn blog is mijn basis. De basis waarmee het begon, waar ik altijd op terug kan vallen en waardoor ik bijzondere samenwerkingen en ontmoetingen aan kan gaan. Bloggen heeft mijn wereld geopend en vergroot. Het is nog steeds mijn uitlaatklep, al is het minder persoonlijk. Het gezegde ‘everything you say can and will be used against you’ bleek nogal te kloppen als ik persoonlijke dingen deelde en dat kwam mij niet ten goede. Dat was voor mij een reden om het over een andere boeg te gooien. Daarnaast vind ik het heel leuk om te delen wat ik allemaal meemaak, juist omdat het niet vanzelfsprekend is.

De Viva ligt nu in de winkel, je kunt hem ook downloaden op je iPad en digitaal lezen!

Ik ben heel benieuwd wat jullie van het interview vinden. Ik ben heel openhartig geweest, iets wat best eng is tegenover zo’n blad. Wel heel gaaf om jezelf eens in print te zien las je normaal gesproken alles online doet 🙂

sabine viva ipad

Sabine de Witte