Travel

Voorbereid en beschermd op reis

We blijven in de reisgerelateerde posts. Ben je van plan om op korte termijn een grote reis te gaan maken? Dan ben je nu al druk met de voorbereidingen! Vaccinaties, visum, accommodatie heb je waarschijnlijk allemaal al geregeld. Maar in het geval van warme oorden heb je vaak te maken met bijtende insecten, verslechterde hygiënische omstandigheden etc.

Daarvoor heeft Care Plus® een iPhone,- iPad- en webapplicatie laten ontwikkelen, de Care Plus® Reisapotheek, waarin je precies kunt zien wat je mee moet nemen en hoeveel verpakkingen. Zo begin je voorbereid aan je reis of vakantie en ben je gedurende je trip beschermd, zodat je niet tegen vervelende verrassingen aanloopt tijdens je verblijf of bij thuiskomt iets blijkt te hebben opgelopen.

De Care Plus® Reisapotheek is niet alleen handig voor verre bestemmingen, in Europese landen als Turkije of onderweg met de auto naar Frankrijk langs de ‘gat in de weg toiletjes’ zijn veel van de Care Plus® artikelen aan te raden.Je kunt ze vanuit de Reisapotheek eenvoudig online kopen of een dichtstbijzijnde winkel opzoeken en de producten daar kopen.

Aangezien ik veel reis voor mij een ideale applicatie, ik neem standaard de handgel, lipstick en een plastuit mee. Bijkomende gaafheidsfactor: de teksten in de applicatie zijn van mijn hand. Zowel in de Nederlandse als de Engelse versie. Hoe gaaf is het om je eigen teksten te zien in de iTunes store, op je iPhone, iPad en nog veel gaver: op andermans apps! Ik zou het erg leuk vinden als je de Reisapotheek een keer probeert, laat me weten hoe je de applicatie vindt en wat je nog mist!

De applicaties zijn gratis verkrijgbaar voor iPhone, iPad en via het web.

Ga voorbereid en beschermd op reis met de Care Plus Reisapotheek

Sabine de Witte