Travel

Voorbereid en beschermd op reis

Inmiddels is wel bekend dat ik regelmatig in het buitenland vertoef. Soms snoepreisjes, meestal business. En ik kan zo 1000 dingen noemen die ze zouden maken om het reizen makkelijker en comfortabeler te maken. Een ding is er al; de Care Plus® Reisapotheek.

De Care Plus® Reisapotheek is een makkelijke applicatie om te zien wat voor producten je nodig hebt om je te beschermen tegen insecten, slechte hygiënische omstandigheden, zonnebrand en eerste hulp bij ongelukken te bieden voor jouw specifieke reis. Of dat nou een autovakantie naar Spanje is (langs de Route de Soleil naar beneden met die fijne ‘gaten in de weg’ als Franse plees), een reis naar Thailand is of een zonvakantie naar Mexico, voor iedereen is deze applicatie te gebruiken.

Vaak denk je bij het plannen van een reis of vakantie alleen aan vaccinaties, het boeken van een hotel of andere verblijfplaats en ga je een paar dagen voor vertrek pas noodzakelijke producten aanschaffen. Via de Care Plus® Reisapotheek krijg je een persoonlijk advies, wat je vervolgens eenvoudig online kunt bestellen of je zoekt naar de dichtstbijzijnde winkel om de producten daar te kopen. Zo ga je goed voorbereid en beschermd op weg, zonder dat je daar uren research aan kwijt bent. De juiste hoeveelheden DEET, makkelijk mee te nemen klamboes om je te beschermen tegen stekende (malaria)muggen, de juiste zonbescherming, ORS en waterdesinfectant om buikklachten te voorkomen of direct te kunnen verhelpen. En een EHBO-kit passend bij jouw reis.

De Reisapotheek applicatie is nu verkrijgbaar voor je iPhone en iPad. Mocht je die nou niet hebben, kun je via de Care Plus Reisapotheek web-applicatie toch eenvoudig deze adviezen verkrijgen.

Waarom ik dit stukje op mijn blog plaats? Omdat ik veel reis, veel mensen ken die vergeten dat op reis gaan voorbereiding nodig heeft en dat ze daardoor tijdens hun reis ziek worden of bij thuiskomst ineens een onprettig aandenken aan hun vakantie hebben overgehouden. Daarnaast is het een goeie app en zijn de teksten van mijn hand. Hoewel ik anders nooit werk plug op mijn blog, had nu mijn trots de overhand. Zowel de teksten in de Engelse als de Nederlandse versie zijn van mijn hand. Ik ben erg benieuwd wat jullie van de applicatie vinden!