Travel

Voorbij

Is alweer een heerlijk weekend. Alweer bijna een maand. Zelfs de Nobiles Blogwedstrijd nadert zijn einde! Mocht je nog niet op mijn blog gestemd hebben, please do. Met al je e-mailadressen, die van je broers, zussen of maak desnoods nog wat nieuwe aan. Want in de tussenstand sta ik nog steeds laatste. Niet dat ik ambieer eerste te worden hoor, en met een derde plaats ben ik ook nog steeds tevreden. Maar dan graag wel een beetje eervol.

Ook voorbij, hopelijk voor even, is het mooie weer. De laarzen, panty en jas gingen vanmorgen weer uit de kast. Gewapend met een grote plu trotseerde ik de regen voor een sollicitatie bij het plaatselijke Waterschap. Het zal wel geen toeval zijn. Gesprek was leuk, ging goed, al versprak ik me een beetje, waardoor ze dachten dat ik zei dat ik samenwoonde met twee katten. Haha, dat zal me wel blijven volgen, mocht ik woensdag te horen krijgen dat ik ben aangenomen. Er is nog een kandidaat. Hopelijk win ik deze strijd wel! Toevallig kwam ik nog een oude bekende tegen van de middelbare school, heel geestig. Misschien helpt het 😉

Het tijdperk van kapotte eetstoelen is ook bijna voorbij. De katten mogen op zoek naar een ander gewild object, maar niet binnenshuis. Gister heeft ons tripje IKEA alvast twee nieuwe (witte Ingulf) stoelen opgeleverd. We moeten nog een aantal dagen, maximaal twee weken, wachte op de grijze Saga uit de PS collectie. Zie dit blogje van afgelopen week. Eindelijk is mijn grote ergernis zo goed als weg. Nu nog even een advertentie op marktplaats klussen, iemand die een beetje handig is kan misschien zelf een leuke hoes klussen en anders passen zelfs de kant-en-klare van IKEA. Toch doet het wel een beetje zeer. Stoelen van €80,00 per stuk, een van onze eerste aankopen in ons huidige paleisje. Nog steeds is de stof mooi en past het prima, maar tegen mishandeling waren ze niet bestand.

Alles behalve voorbij is mijn strijd met T-mobile. Nog steeds hebben ze mij geen contracten opgestuurd. Het kan niet anders dan dat die er niet zijn. Maar goed, in het systeem staat anders, dus verlengen zit er niet in. Ik kan mijn lief dus niet zijn eigen appeltje geven. Dus onze strijd om mijn appel, voor die idiote spelletjes die hij er op doet en batterij vreten, is ook nog niet voorbij.Vanmiddag ga ik weer eens broeden op een pittige brief en een pittig telefoontje. Even m’n frustraties weg. Eerst tussen de buien door de gevolgen van flinke regenbuien opruimen. Een omgevallen bloempot, rondslingerende takken en een stinkende rioolput. Dan op jacht naar een prullenbak. Alleen, want lief en ik maken er ruzie om. Over een prullenbak for God’s sake! Kunnen we vanavond de lucht weer klaren.

En na vanavond, is het weer voorbij met mijn bestaan als brunette. De zon heeft haar werk al zodanig gedaan, dat er nu wat oranjeblond touw op mijn hoofd ligt. Iets wat hoognodig voorbij moet zijn. Gelukkig komt de kapper!

Nog even een prachtig nummer, van hun beider stemmen krijg ik kippenvel! Fantastisch duet!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=yq_I2JGQpkc]