Travel

Officieel voorstelrondje: Manon van Buren

manon van buren

Sinds vorig jaar zie je haar naam én gezicht regelmatig tegenkomen. Op de site, op events, in campagnes. Manon van Buren draagt inmiddels een flinke en zichtbare steen bij aan Your Ambassadrice. Wat begon als een soort ’therapie’ toen ze weer op de been was, is inmiddels net zo’n onderdeel van haar dagelijkse leven als dat van mij. Manon is een ware partner in crime geworden en eerlijk, wat een verademing. Een website in je eentje draaien is pittig, ook als je het niet fulltime doet.

This is not real life – Manon van Buren

Wie is Manon van Buren?

Manon (34) werkte jarenlang als freelance journalist met een grote liefde voor mode. Totdat de mode niet meer uit haar hart kwam en ze als project manager en pr-dame bij een reclamebureau ging werken. Dat doet ze nu 4 dagen in de week, de andere dag is ‘voor’ Your Ambassadrice. Met een grote liefde voor kunst en cultuur is dat de specialisatie die ze hier binnen Your Ambassadrice een prominente plek gaat geven, daarnaast is ze gek op fotografie, goed eten, wijn en reizen. Een prima combinatie dus! Helemaal met haar achtergrond van hotelschool. Ze mag er dus écht iets van vinden.

Twee ambassadrices?

Zijn er dan 2 ambassadrices? Ja, zo kan je het zien. Manon is totaal anders, qua looks en feel, maar we denken hetzelfde over content en de site. Manon weet hoe het werkt, wat de voorwaarden zijn en is bovendien een tikje commerciëler dan ik. Een sparringspartner dus, en dat is echt een verademing! Ik draaide de site 8 jaar alleen, met wel vaker klankborden en ghostwriters, maar nooit eerder met iemand die het complete plaatje kon invullen. Ik merk dat Your Ambassadrice meerdere gezichten kan hebben, wat mij ruimte geeft voor andere dingen, zoals Editie NL, de Monocle Travel Guide Amsterdam waar ik aan mee heb geschreven etc.
Manon schrijft, reist, probeert en test er dus ook en officieel lustig op los.

Foto credits: Rik Groenland

Sabine de Witte