Travel

Vooruitblik

Op veel blogs lees je nu terugblikken op afgelopen jaar, lijstjes met dingen die mensen gedaan of bereikt hebben. Hoewel 2010 voor mij een veelbewogen jaar was met mijlpalen, teleurstellingen en ook vervelende dingen kijk ik liever vooruit.

Niet omdat ik probeer dingen te vergeten, zeker niet! Het afgelopen jaar heeft mij voor een groot deel gevormd, of hervormd zoals anderen zouden zeggen. Iets waar ik erg happy mee ben. Daarom haal ik liever inspiratie voor 2011 hier uit, dan dat ik opsom wat ik allemaal wel niet gedaan heb.

2011 zal beginnen met het afsluiten van dingen, een frisse start maken aan het begin van het nieuwe jaar. Verder hoop ik komend jaar net zoveel leuke dingen te kunnen doen als het afgelopen jaar; qua werk, schrijven, reizen, nieuwe mensen ontmoeten, lekker eten etc. Ook moet 2011 het jaar van de nieuwe manier van daten worden, waar ik samen met nog 2 ambitieuze ondernemende dames mee bezig ben. Ik hoop in 2011 met nog meer inspirerende, creatieve en ambitieuze mensen te mogen samenwerken of voor ze te mogen werken. Het is zo ontzettend leuk om samen te brainstormen, iets uit te voeren en naar een punt toe te werken waar je een uitkomst van die samenwerking ziet.

Als ik begin 2011 ook weer van mijn dieet af kan, zou dat helemaal geweldig zijn, want een goede gezondheid is toch wel essentieel om al die leuke dingen uit te kunnen voeren. Wat verder fijn is om naar vooruit te kijken: gezonde en lieve familie en vrienden. Hoe druk of ver weg ik ook ben, ik ben blij dat ik altijd op hun terug kan vallen. Dat ze zeggen waar het op staat, supporten wat ik doe en me af en toe terug fluiten als ik vergeet dat ik soms meer te doen heb dan werken. Maar ja, dat is zo leuk! Teveel uitdagingen, nieuwe projecten, schimmige ideeën die uitgewerkt moeten worden, leuke afspraken die ik niet wil missen etc. Gelukkig ook wat breaks, in januari hopelijk een paar dagen Parijs, in april een weekje vakantie. En tussendoor de tripjes naar warmer Barcelona, die altijd weer veel energie geven.

Ik kijk tevreden terug en nieuwsgierig vooruit. Ik heb er zin in! Alvast een geweldig oud &  nieuw gewenst en een knallend 2011!

Sabine de Witte