design

Vreemdganger

Voor mijn gevoel verloochende ik mijn eigen achternaam al door niet geduldig te wachten op de witte iPhone 4. Sinds vorige week ben ik de gelukkige bezitster van een zwart exemplaar. Dat was even wennen, wat een verschil in snelheid met mijn oude 3G! Die heb ik uitgeleend aan iemand die nog een hele 1.0 telefoon had, zodat ze tijdens het wachten op haar iPhone 4 alvast kan wennen aan alle mogelijkheden.

Maar echte zakenmensen hebben een Blackberry. En ik nu dus ook. Een witte, uiteraard, om niet nog meer mijn naam in verlegenheid te brengen. Het voelt als vreemdgaan en we zijn ook zeker nog niet de beste maatjes. Dat mensen een blackberry kiezen omdat ze het typen zo handig vinden, daar kan ik met mijn kleine hoofd absoluut niet bij. Zelfs met mijn mini-vingers is het een gepiel. Maar het heeft zeker mooie functies (ik wist niet dat ik blij kon worden van een knipperend lampje bij een mail, facebook gebeurtenis of twitter bericht en Google Latitude dat zichzelf continue bijwerkt is ook erg handig als ik voor anderen ‘van de radar’ leek te zijn verdwenen).

Met nog meer ambitieuze plannen en nieuwe projecten in het vooruitzicht zal ik in ieder geval nooit meer onbereikbaar zijn. En ik moet zeggen, ze ziet er nog best geinig uit!

Sabine de Witte