Travel

Week van de gepimpte gadgets

Wit aandenken
Tijdens de MWC beurs in Barcelona kwam ik weer veel leuke gimmicks en accessoires tegen voor al mijn gadgets. iPad hoesjes, clutches, waterbestendige iPhone hoesjes etc. Skype deelde op de besloten party speciale Skype customized stickers voor je iPhone uit. Op de beurs liepen er veel bezoekers rond met een bestickerd exemplaar, maar helaas waren de gratis plakplaatjes op toen ik met mijn Droam verkooppraatje aankwam. Deze week lag er toch ineens een pakje tussen de post, en dus is mijn iPhone voorzien van witte stickers. Handig om mijn Nederlandse en Spaanse telefoon uit elkaar te halen. Wil jij je iPhone ook personalizen? Of bedrijfstelefoons voorzien van je eigen logo? Op www.123skins.de kan je je eigen ontwerp uploaden, of de standaard ontwerpen kopen.

iErnest hoesje
Al eerder blogde ik over de mooie hoesjes, smeerde ik er partner in crime @fashiontweet er 1 aan en deze week kreeg ik ook mijn eigen iErnest leren hoesje. De laatste in de kleur Night Blue. Met pashouder voor de OV-chipkaart, geen betere plek te verzinnen voor de pas, want wat een crime om daar een goede plek voor te vinden. Nu kan ik mijn iPhone aanpassen aan m’n outfit of activiteit, me like 🙂

iPad2: witte teleurstelling
Vorige week woensdag werd ook de iPad2 onthuld. Vorig jaar bij de Keynote over de eerste iPad stond ik in Spanje aan de kant van de weg, om via Twitter en andere streams mee te krijgen wat dit revolutionaire apparaat allemaal zou kunnen. Dit jaar had ik een etentje en deed het me weinig. Na af en toe bijlezen en de nieuwe features door te nemen was ik weinig onder de indruk. Tot het magic word ‘white’ werd genoemd. Ik hou nou eenmaal van witte gadgets. Na het zien van de eerste foto’s wilde ik eigenlijk wel heel graag de iPad2. Maar na een nachtje slapen en nog eens lezen, blijkt de witte iPad meer een witte teleurstelling te zijn. En eigenlijk past mijn huidige iPad veel beter bij mijn Macbook Air 🙂

Witte iPad 2

Sabine de Witte