amsterdam tips

Weekendtips week 4

Zin om iets te gaan doen dit weekend, maar geen idee waar je naar toe moet? Kom van je bank af en trek er op uit! Hierbij een selectie weekendtips in Amsterdam, mocht je nog geen plannen hebben of je vervelen.

Downtown Fashion week

Als er één ding is wat je doet dit weekend, ga dan naar een activiteit van Amsterdam Fashion Week Downtown. Tot en met zondag zijn er allerlei super gezellige mode-evenementen, van feestjes tot exposities en van pop-up stores tot interviews. Voor ieder wat wils!

afw-downtown

Davaj! en wodka

Voor als je zin hebt in iets literairs, organiseert boekhandel Over het Water een Davaj!-lezing in combinatie met een wodka proeverij deze vrijdagavond. In Davaj! laat Edwin Trommelen zien hoe diep de band tussen de Russen en hun drank is. Hij behandelt vragen als: Waarom drinken de Russen? Waarom zoveel en zo hartstochtelijk? Informatief én gezellig.

cover-davaj!

Literair & maatschappelijk verantwoord

Mocht je nog een kaartje weten te bemachtigen voor Literaturfest in de Rode Hoed, dan heb je gegarandeerd een literair verantwoorde leuke avond. En heb je, net als ik, de opruimwoede te pakken? Dit weekend is de IJmarkt weer in de IJ-hallen, waar ik 3 zakken van mijn spullen heb gedoneerd aan vriendinnetjes die het gaan verkopen voor het goede doel.

Wat ga jij dit weekend doen en heb jij nog andere leuke weekendtips?

Sabine de Witte