Weekendtips

Weekendtips Paasweekend 2018: 30, 31 maart, 1 en 2 april

weekendtips

Yes, het eerste lange weekend is een feit, de zon doet haar stinkende best om daar een lente-achtig tafereeltje van te maken en achter glas zijn de temperaturen prima te doen! Tijd om er op uit te trekken, tijd voor de weekendtips voor komend Paasweekend!

Unfair

Unfair18 —> 02/04 Art by 40 fantastisch artists ??

A post shared by Unfair Amsterdam (@unfair_amsterdam) on


Ben je gek op kunst en fotografie? Dan ben je dit weekend te vinden in de Westergasfabriek voor Unfair, de biënnale voor bijzondere hedendaagse kunst. Bekende kunstenaars en opkomend talent tonen hun werk én zijn vaak zelf aanwezig om het te verkopen en de beurs is een combinatie tussen museum en expositie. Verwacht bijzondere werken en hun makers en prima vermaak tot en met Tweede Paasdag.

Co van der Horst Avantgarde Dept.

All marble everything, including this awesome palmtree wall. Love love love! ?

A post shared by Sabine De Witte (@sabinedewitte) on


Mocht je van interieurdesign houden, dan is de opening van Co van der Horst’s Avantgarde Dept. op Tweede Paasdag een must! Ik kreeg een voorproefje van de samenwerking met Studio Pepe en het is echt prachtig. Hier zie je marmer ‘nieuwe’ stijl, prachtige vloeren, bijzondere materiaalcombinaties en doe je zeker inspiratie voor je eigen huis op.

Egg hunt bij het Pulitzer

Heb je kids die staan te trappelen om eieren te zoeken? Het Pulitzer organiseert een zoektocht voor kids, zodat jij je heerlijk bij Pause kunt verstoppen achter een grote kop koffie en wat lekkers, om nog even rustig wakker te worden. Voor ieder wat wils dus!

Double Dutch


Ballet is een bijzondere kunstvorm en als je ooit een show hebt gezien, weet je hoe adembenemend het kan zijn. Met het orkest in de orkestbak, een podium voor de mooiste lichaamsbewegingen en vaak klassieke shows. Double Dutch is anders, juist om te laten zien dat ballet ook heel modern kan zijn. In de voorstelling zijn vier kortere stukken te zien, met als spectaculaire afsluiting de samenwerking met Wende (Snijders). Het ballet heeft haar gevraagd om nummers van het album Last Resistance te mogen gebruiken en Wende zingt niet alleen de nummers, ze danst zelfs mee! De choreografie is alles wat je niet bij ballet verwacht.

Paasbrunch bij The Lobby Fizeaustraat


Wat is Pasen zonder goede brunch? Beide Paasdagen zit je zeker weten gebeiteld bij The Lobby Fizeaustraat, waar ze een drie-gangen menu serveren waar het water je van in de mond loopt én waar een bloody mary of mimosa bij geserveerd wordt. Kijk, daar houden we van! Het menu en details kun je vinden op het Facebook event.

IWC Pop-up op Schiphol


Misschien piep je er juist voor de Paasdagen wel tussen uit. Mocht je op Schiphol zijn (en niet-Schengen vliegen) en van horloges houden, loop dan vooral langs bij de IWC Pop-up shop. Een exclusieve collectie met uiteraard de bekende iconische Portugieser, Pilot’s Watches, Portofino, Aquatimer, Ingenieur en Da Vinci kun je hier voor je reis op je gemak bekijken. Verlies jezelf niet in de tijd bij het bewonderen van al het schoon!

Paasbrunch bij Bluespoon


Bij Bluespoon, het restaurant gevestigd in het luxury lifestyle Andaz Hotel aan de Prinsengracht met maar liefst vijf sterren, kan je genieten van een uitgebreide Paas brunch en speciale cocktails. Ontwerper Marcel Wanders neemt je met zijn design mee in de Nederlandse historie en de lokale cultuur, wat voor een unieke ervaring zorgt. En ook als je geen ochtendmens bent maar toch graag wilt Paas ontbijten bij Bluespoon is er aan je gedacht, je kan namelijk komen ontbijten tot 15.00 uur mèt Paas-verassingen. Reserveren kan via de website of 020-5231250.

Seafood Festival


Aan het Dok kunnen liefhebbers van zeevruchten hun hart op halen. Een festival dat geheel in het teken staat van seafood! Toegang is gratis, maar wil je als seafood lover uit de bant springen, dan ga je natuurlijk op sushi & seafood cruise. Alle details lees je hier.

Vrolijk Pasen!

Sabine de Witte