Weekendtips

Weekendtips Week 1

01/01/2015

De feestdagen zijn voorbij en gelukkig is er genoeg leuks te doen dit weekend dat niets te maken heeft met te hoge hakken, liters alcohol of kilo’s aan lekkernijen. Kom dus van de bank af en trek er op uit! Hierbij een selectie weekendtips in Amsterdam om het nieuwe jaar met een knal in te luiden!

Dagverblijf Nieuwsjaarsdag

dagverblijf-1-januari
De kruitdampen zijn opgetrokken, de straten worden schoongeveegd, buiten is het stil.. Je wordt wakker en 2014 is niet meer. Je hebt een mooie avond gehad, maar legendarisch was het niet te noemen. Dus wat ga je doen? Juist, naar Dagverblijf! Net als begin 2014 zijn op op 1 januari de deuren van VLLA geopend. Om meteen de toon voor de rest van het jaar te zetten vragen ze je je meest uitbundige outfit uit de kast te trekken. Hoedjes, pruiken, onesies, alles is geoorloofd..

Switi Nyun Yari

waterkant
Dat het 2015 is vieren ze bij Waterkant met een nieuwjaarsborrel. Ben je brak van de avond ervoor of heb je nog wat te vieren, kom dan langs vanaf 16:00 en geef elkaar een brasa voor het nieuwe jaar. Het belooft een Tropische Nieuwjaarsborrel te worden, met poku, Parbo Bier en Roti. Joepie!

Relax & Balance

natural-yoga-pllek
Elke zaterdag- en zondagochtend kun je bij Pllek genieten van Yoga met uitzicht over het IJ, dus als je het jaar in balans wilt beginnen is dit the place to go. De lessen zijn dynamisch en gevarieerd, bouwen op van een korte meditatie naar een actief gedeelte (yang) en eindigen met lange intensieve stretches (yin). Er zijn yogamatjes, blokken en fleeces aanwezig en er is verwarming in de zaal. Perfect om je goede voornemens meteen na te volgen.

2015, bring it on!

Sabine de Witte