Weekendtips

Weekendtips week 10

05/03/2015

weekendtips-amsterdam-week-7

Zin om iets te gaan doen dit weekend, maar geen idee waar je naar toe moet? Kom van de bank af en trek er op uit! Hierbij een selectie weekendtips in Amsterdam.

5 days Off


5 days Off is het electronics muziekfestival van Paradiso en de Melkweg en ondertussen een bekende traditie in het Amsterdamse nachtleven. Vijf dagen lang worden de poppodia omgetoverd in nachtclubs, waar de beste nieuwe artiesten en tofste upcoming live acts te zien zijn. De perfecte voorbereiding op het festivalseizoen!

Restaurantweek


Yes, het is weer Restaurantweek. 10 volle dagen lang kun je bij duizend toprestaurants in Nederland een gastronomisch drie gangen diner krijgen voor een aangepaste prijs. Het is de perfecte mogelijkheid om nieuwe plekjes te ontdekken en een goed excuus om een avondje uit te plannen. Let’s go!

Het Bitterbal


Ter gelegenheid van Het Boekenbal op vrijdagavond organiseert Max Brown Hotel Amsterdam deze zondagmiddag Het Bitterbal! Kom je kater verdrinken in Bloody Mary’s, eet een bitterbal en laat je voorlezen door columnisten Elfie Tromp en Tim den Besten. Top plan!

Wat ga jij dit weekend doen?

Sabine de Witte