Weekendtips

Weekendtips week 10

Zin om iets te gaan doen dit weekend, maar geen idee waar je naar toe moet? Kom van de bank af en trek er op uit! Hierbij een selectie weekendtips in Amsterdam.

Repéré

repere-restaurant
Dat ik blij word van mooie pop-up stores is ondertussen wel duidelijk, maar ook bij andere originele concepten maakt mij hart een sprongetje. Zo heb je op de Prinsengracht het pop-up restaurant Repéré, een prachtige locatie waar ze heerlijk eten serveren. Ga er een keertje langs nu het nog kan, want in april zijn ze weer weg!

Bukowski Party

bukowski-party
In maart komt uitgever Lebowski Publishers met de eerste vijf boeken van Charles Bukowski. Ze gaan de komende tijd het gehele oeuvre van deze bekende dichter en schrijver uitgeven en om dit te vieren organiseren ze deze zaterdag een BUKOWSKI PARTY in Pakhuis de Zwijger. Er worden documentaires en korte films afgespeeld onder het genot van een Bukowski Diner met kip en appelmoes en sixpacks bier en daarna zijn er verschillende performances.

The Merchant House

the-merchant-house
The Merchant House is een nieuwe locatie voor tentoonstellingen over moderne kunst in het hartje van Amsterdam. Op dit moment hangt er een collectie van tekeningen door Jan Schoonhoven: minimalistisch, maar prachtig. Een goed idee voor op een luie zondagmiddag!

Libertine

libertine
Zoals ik al zei word ik enorm vrolijk van pop-up stores, nieuw in town is Libertine, het rariteitenkabinet van Casper Reinders op de Prinsengracht. Zeker een kijkje waard!

IJ-markt

ijhalllen
Wil je van het mooie weer genieten en zelf op zoek naar vintage schatten? Dan kun je dit weekend weer terecht in de IJ-hallen!

Wat ga jij dit weekend doen?

Sabine de Witte