Weekendtips

Weekendtips week 11

12/03/2015

weekendtips-amsterdam-week-7

Zin om iets te gaan doen dit weekend, maar geen idee waar je naar toe moet? Kom van de bank af en trek er op uit! Hierbij een selectie weekendtips in Amsterdam.

TonTon Club XL


De TonTon Club, Amsterdams meest newschool arcadehal, pakt dit weekend groots uit met TonTon Club XL. De Zuiveringshal op het Westergasterrein wordt gedurende drie dagen omgetoverd tot een waar pinball- en gaming-paradijs. Terwijl buiten de kermis in volle gang zal loeien, is er binnen muziek, zijn er glitters, en natuurlijk food & drinks voor iedereen. En er zijn spellen, heel veel spellen.

TEFAF

tefaf-maastricht
Dit weekend is het weer tijd voor één van de meest spectaculaire kunstbeurzen van Europa; TEFAF Maastricht. Er zijn weer allerlei adembenemende prachtigheden te zien, dus als je de mogelijkheid hebt om te gaan is dit echt een aanrader!

De roze filmdagen


De Roze Filmdagen biedt met veelal premières de beste recente gay cinema een podium. Zowel populaire films als kleinere arthouse films kleuren het witte doek van het Ketelhuis in verschillende tinten roze. Niet alleen sprankelend, prikkelend, onderhoudend, maar er is ook stof tot nadenken. Het uiteenlopende filmprogramma sluit immers naadloos aan bij de diversiteit van de homo/lesbo gemeenschap; er is voor iedereen wel wat te vinden en zeker meer dan één film. Maar ook voor de echte cinefielen (en hetero’s) zijn er heel veel mooie films om van te genieten.

Foodporn


Dit weekend vindt de eerste NFM WEEKENDER van 2015 plaats met deze keer wel een heel gewaagd thema: #Foodporn. Natuurlijk zijn er oesters en is er ander lustopwekkend eten, maar foodporn is veel meer dan dat. Je kunt er twee dagen lang terecht voor belachelijk mooi gefotografeerd eten, de perfecte hamburger, latte art en nog veel meer heerlijkheden.

Zondag Rustdag


Als je even klaar bent met alle feestjes en borrels kun je deze zondag de winterse waterkou die nog diep in je lichaam zit gaan verdampen met een vurige yoga warming up bij Pllek. Heerlijk rustgevend en gegarandeerd een goede afsluiter van je week!

Wat zijn jouw plannen voor dit weekend?

Sabine de Witte