Weekendtips

Weekendtips week 11

Zin om iets te gaan doen dit weekend, maar geen idee waar je naar toe moet? Kom van de bank af en trek er op uit! Hierbij een selectie weekendtips in Amsterdam.

Brouwerij Troost

brouwerij-troost
Je kunt een nieuwe hotspot toevoegen aan je must-visit lijstje: Brouwerij Troost. Ze brouwen hun eigen bier (verrassend ;)) en je kunt er heerlijk eten: denk aan de lekkerste hamburgers, steaks, salades, soepen, (club)sandwiches, uitsmijters en bitterballen, maar ook voor yoghurts, fruitshakes en cheescake kun je er terecht.

Offscreen in de Melkweg

melkweg-offscreen
​In het kader van het Brusselse Offscreen Film Festival, het jaarlijkse evenement voor liefhebbers van onafhankelijke filmmakers, cultklassiekers en offbeat genres, presenteert Melkweg Cinema een selectie van de beste Offscreen films van dit jaar.

TEFAF Maastricht

tefaf-maastricht
Eén van de meest spectaculaire kunstbeurzen van Europa; TEFAF Maastricht. Dit weekend zijn er weer allerlei adembenemende dingen te zien, dus als je de mogelijkheid hebt moet je zeker gaan!

Boekennacht

amsterdamse-boekennacht
Deze vrijdag vindt de zesde editie van de Amsterdamse Boekennacht plaats, een nacht vol activiteiten waarin schrijvers en boeken centraal staan. De toegang is gratis en er zijn verschillende locaties die aan de nacht meedoen. Extra leuk: het thema van de boekennacht dit jaar is reizen!

Wat zijn jouw plannen dit weekend?

Sabine de Witte