Weekendtips

Weekendtips week 12

19/03/2015

weekendtips-amsterdam-week-7

Zin om iets te gaan doen dit weekend, maar geen idee waar je naar toe moet? Kom van de bank af en trek er op uit! Hierbij een selectie weekendtips in Amsterdam.

Housewarming


In een van de mooiste historische panden van Amsterdam waait een nieuwe wind. Felix Meritis gaat negen maanden open onder de naam Felix in de Steigers. Laagdrempelig, fris en voor iedereen. Dus deze vrijdag is het tijd voor een Housewarming! Om acht uur worden de poorten geopend en is er een programma met allerlei activiteiten.

Ruigmarkt Weekender


Kunstenaarsdorp Ruigoord en Indoor Vrijmarkt bundelen de krachten voor een bont vrijbuitersmarktfestival waar van alles te koop, zien en doen is! Drie dagen lang kun je rondsnuffelen in kramen, busjes en tenten met handmade, vintage, kunst en kitsch. Tussendoor is er tijd voor een dansje en sjansje, lentekriebels, filosoferen bij het kampvuur, hapjes uit alle windstreken, diverse optredens en een eigenwijs programma in de Salon

Happy Bach Dag


In het kader van de Happy Bach Dag presenteert Pllek deze zaterdag de De Bach editie van hun Klassieke Brunch. Pllek organiseert sowieso iedere maand in samenwerking met klassieke muziek DJ’s MENGEL & BERG de Klassieke Brunch. Een smaakvolle brunch in een modern jasje. Naast het DJ duo zal er ook elke maand een artiest uit de stal van het Classical Music Rave Collectief optreden.

Wat zijn jouw plannen voor dit weekend?

Sabine de Witte