Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

Weekendtips

Weekendtips week 12: 24, 25 & 26 maart Terrasweekend

24/03/2017
weekendtips pride

Het weekend staat weer voor de deur, én wat voor weekend: terrasweekend! Het eerste echte lente weekend. Terrasjesweer is aangebroken, je kunt je jas en sjaal nu echt thuislaten. Zomertijd aan en gaan tijdens dit heerlijke terrasweekend!

G.H.B. bij SNCKBR

Today we're celebrating life with a #lovelifediner. #SNCKBR #fightcancer ?@lindsayvallen.nl

A post shared by SNCKBR (@snckbrofficial) on


Brunch op zondag, geen nieuw begrip in ons kook-abulaire. Toch is er vanuit New York iets nieuws over komen waaien, namelijk de all-day brunch met bottemless booze. Vanaf 26 maart organiseert SNCKBR daarom G.H.B. op zondag. Green Healthy Brunch dus. Iedere laatste zondag van de maand draait een DJ lekkere zondagse setjes, terwijl jij de kater wegspoelt met onbeperkt mimosa’s. Gezondig samen met vrienden met een healthy & guilty pleasures PLTTR of kies je lievelingsgerecht van de kaart. Green shots are on the house!

Reserveren kan via 06 86368609 of hello@snckbr.com o.v.v. G.H.B. op zondag. Wees er snel bij want het gaat hard!

Circus Treurdier: Night of the Problems


Ons favoriete theatergezelschap gaat weer op tour met een nieuwe voorstelling: Night of the Problems.
De wereld staat in brand. We worden omsingeld door problemen. Ze zijn afschrikwekkend ernstig en schreeuwen om een oplossing. Daarom organiseert Circus Treurdier een feestelijke avond om al deze problemen te lijf te gaan. Inclusief de ingewikkelde maatschappelijke vraagstukken waar je in gezelschap niet over durft te praten, maar nu hardop kan lachen. Pessimistisch geworden van al het nieuws van de laatste tijd? Laat je opvrolijken door Circus Treurdier. Uiteraard is er een bar om na afloop van het stuk lekker door te blijven lachen. Momenteel tot 1 april te zien in Broedplaats Lely, daarna reizen de rest van het land af. Koop je kaarten vast zodat je dit lesje probleem analyse niet mist!

G10 van de Economie & Filosofie


Ben jij ook benieuwd hoe de toekomst er uit ziet? Maak jij je stiekem best zorgen over de economische ontwikkelingen? Heb jij in de wandelgangen vernomen dat ‘De Staat’ van Plato weer zo actueel is? Ben jij benieuwd hoe visionairs de toekomst over 20 jaar zien? Dan is de G10 van de Economie & filosifie iets voor jou, een festival van denkers en schrijvers op het gebied van de filosofie en economie. Hoe ziet de wereld er uit over 20 jaar? Verken de toekomst.

Opera Forward Festival


Om opera in Nederland te stimuleren organisereert het Nationale Opera en Ballet jaarlijks het Opera Forward Festival. Twee weken om toonaangevend talent, nieuwe producties en bijzondere samenwerkingen uit te lichten. Onder het mom New Voices, New Visions. Denk jij dat opera niets voor je is, of ben je wel klaar met de gevestigde shows, dan is hetOpera Forward Festival zeker iets voor jou!

Amsterdam Wine Festival

Gotta love fortune cookies! ? Nog maar 3 dagen en het is WINE-TIME! ?⚡️? #amsterdamwinefestival

A post shared by Amsterdam Wine Festival (@amsterdamwinefestival) on


Wijnliefhebbers opgelet, het hele weekend staat de Gashouder op het Westergasfabriek terrein in het teken van wijn. Het festival voor mensen met een passie voor wijn. Of je nou net begint met wijn waarderen of al een paar liters achter de kiezen hebt en er meer over wilt leren. Er zijn nog een paar kaarten te koop, dus zie jij je al in het zonnetje slurpend met een wijntje zitten, dan is het tijd voor actie!

Coffee Shots Spaarndammerbuurt

Street visibilty of our new store/ gallery / bar #mavamespresso #mavam #milksupply #coffeeshots #streetmarketing

A post shared by Coffee Shots (@coffeeshotsnl) on


Coffee Shots opende onlangs haar store in de Spaarndammerbuurt, waar iedereen nu kan genieten van kwaliteitskoffie zonder poespas. Niet alleen drink je hier verrassend goede koffie, de winkel is ook een kunstgalerie met wisselende exposities. Lekker en cultureel verantwoord wakker worden doe je dus hier!

Tess & The Tailors cocktail workshop


Meer leren over cocktails? Visit The Tailor! Cocktailbar The Tailor organiseert zaterdag 25 maart een coole cocktailworkshop met Nederlands’ beste vrouwelijke bartender, Tess Posthumus. Tijdens Tess & The Tailors ontdek je de tips & tricks van mixology en leer je de vier all-time favourite cocktails van Tess bij elkaar te schudden. Er zijn nog een aantal plekken vrij, dus reserveer snel via info@barthetailor.com.

Terrasweekend bij Mr. Porter

Can't argue with this view. #MRPORTER proud member of @the_entourage_group.

A post shared by MR PORTER (@mrporter_official) on


Het is terrasweer en hoewel het nog iets te koud is voor rokjesdag, is vandaag een prima dag om je voeten wat zon te laten zien. Flaneer langs de volle terrassen en strijk neer op een lege plek. Lekker mensen kijken vanachter je zonnebril. Het terras waar je heerlijk kunt genieten van mooie mensen en lekkere drankjes.

Sabine de Witte

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!