Weekendtips

Weekendtips week 13

Zin om iets te gaan doen dit weekend, maar geen idee waar je naar toe moet? Kom van de bank af en trek er op uit! Hierbij een selectie weekendtips in Amsterdam.

National Glamourday

glamourday
Krijg je van dit mooie weer zin om zomerse outfits te shoppen? Vergeet dan niet de Glamour te kopen, zodat je zaterdag met korting bij veel fijne winkels kunt shoppen! Ieder jaar maakt Glamour een feestelijke happening van National Glamourday en zo wordt shoppen nog leuker! Glamourous shop Saturday, have fun!

Pasar Malam 2014

Pasar-Amsterdam
Een must als je van Aziatisch eten houdt en hier kom je iedereen met Indonesische roots en een liefde voor eten tegen. Behalve eten kun je hier ook terecht voor specerijen, muziek, wierook etc. Meer informatie vindt je op de pagina van het Facebook event.

Electric Run

electric-run
Een extra steuntje in de rug nodig om sporten leuk te maken? Of een eindsprint om jezelf te belonen voor al die saaie rondjes in het vondelpark? Deze zaterdag vindt de Electric Run plaats in Amsterdam. Alles dat felgekleurd is, knippert, glimt of licht geeft en er buitenaards uitziet wordt gebruikt om deze run op te leuken. En bij de finish wacht je een spetterend eindfeest, dus een leuk (en gezonder) alternatief voor je standaard zaterdagavond in de club!

Book Signing

book-signing-mendo
Na New York, Parijs en Londen is fotograaf en blogger Tod Selby deze zondag in Amsterdam. Vanaf 2 uur signeert hij bij Mendo zijn derde boek, ‘The Fashionable Selby’. Het boek gaat over de modewereld, met foto’s, waterverf en handgeschreven interviews. Een echte must-have, maar helemaal leuk als je ‘m persoonlijk gesigneerd kunt krijgen!

Wat ga jij dit weekend doen?

Sabine de Witte
Laatste berichten van Sabine de Witte (alles zien)