Weekendtips

Weekendtips week 15

Zin om iets te gaan doen dit weekend, maar geen idee waar je naar toe moet? Kom van de bank af en trek er op uit! Hierbij een selectie weekendtips in Amsterdam.

Naar Buiten

naar-buiten-de-baarsjes
Deze vrijdag om 17.00 uur precies knipt een special guest het lint door voor de opening vantwee nieuwe pop-upstores op de Postjesweg in Amsterdam. De tijdelijke winkel ‘Naar Buiten’ staat helemaal in het teken van het groene buitenleven. Hier kun je bijvoorbeeld heerlijke gerechten en drankjes proeven, producten kopen van designers uit de Baarsjes en meedoen aan diverse activiteiten, en in de pop-upstore ‘Analog Experience in a Digital World’ is de gehele week een tentoonstelling te beleven waarbij de digitale wereld in analoge vorm weergegeven wordt. Leuk om even langs te gaan als je in de buurt bent!

Old Amsterdam Food Market

OLD-AMSTERDAM-FOOD-MARKET
Tijdens de Old Amsterdam Food Market kun je deze zaterdag allerlei heerlijk eten proeven en proberen bij verschillende workshops en proeverijen. Achter de Dam zullen van 12.00 uur tot 17.00 uur verschillende lokale food-ondernemers samen met het publiek op traditionele wijze gerechten bereiden en zal er veel aandacht zijn voor onze relatie met eten. Bereid je voor op onverwachte smaakcombinaties en herontdekte ingrediënten!

Sherry Sunday

sherry-sunday
Sherry Dyanne is een zwoele soul- en jazzzangeres met een natuurlijke, eigen retrosound. Haar stem voert je mee naar de dagen van Billie Holiday, Dinah Washington, versgebakken appeltaart en nostalgische jazzclubs. Op Sherry Sunday kun je genieten van haar muziek en ondertussen heerlijk ontspannen lunchen. Perfect voor een relaxte zondagmiddag met wat vrienden.

Wat ga jij dit weekend doen?

Sabine de Witte