Weekendtips

Weekendtips week 17

weekendtips

Zin om iets te gaan doen dit weekend, maar geen idee waar je naar toe moet? Kom van de bank af en trek er op uit! Hierbij een selectie weekendtips in Amsterdam.

GildeLab


Het GildeLab bouwt aan een makers-community en lokale productieplek op het gebied van textielbewerking en leder en deze vrijdag organiseren ze in het kader van de Fashion Revolution Day een avond omtrent duurzame productie in Nederland. Makers, leveranciers en organisaties stellen hun product, project of onderneming voor in korte visuele presentaties. Daarna gaan ze met het publiek kleine teams vormen en brainstormen: wat kun je voor elkaar betekenen en wat zou je samen kunnen doen: een nieuw duurzaam product ontwikkelen of een workshop, actie voeren, awareness creëren etc. Erg interessant!

Pekmarkt

pekmarkt
Op koningsdag, als de hele binnenstad een drukbezochte rommelmarkt is, kun je je natuurlijk ook van harte uitleven, maar vergeet niet dat de Pek markt gewoon ieder weekend gewoon plaatsvind en veel leukere spulletjes heeft. Perfect voor duizend-en-één koopjes, bijzondere producten en verse boodschappen.

Surpreme Brunch


Deze zondag organiseert IZAKAYA weer de Supreme Brunch, een exclusief event waar je heerlijk kunt genieten van Japanse cuisine, live muziek en perfecte cocktails. Tussen een tof publiek brunch je op een manier die al je andere brunches overstijgt; onder genot van een DJ, champagne, extravagant eten en bijzonder entertainment. Een aanrader!

Wat zijn jouw plannen voor het weekend?

Sabine de Witte