Weekendtips

Weekendtips week 22

weekendtips

Zin om iets te gaan doen dit weekend, maar geen idee waar je naar toe moet? Kom van de bank af en trek er op uit! Hierbij een selectie weekendtips in Amsterdam.

Thrift Shop Amsterdam


Deze vrijdag is de opening van Thrift Shop Amsterdam! Thrift Shop is een combinatie van een conceptstore, een tweedehandswinkel en een vintagemarkt. Het concept is afgeleid van een succesvol fenomeen uit Scandinavië en is een plek waar particulieren én merken hun eigen producten verkopen in een stijlvolle setting. Doordat de collectie wekelijks wisselt is het altijd weer verrassend wat er in de winkel verkocht wordt. Neem deze vrijdag één kledingstuk mee voor in de goede doelen koffer, dat is je entreebewijs, en geniet daarna van heerlijke drankjes en fijne muziek!

Suppercruise


Yes, de suppercruise vaart dit weekend weer! Je kunt in een prachtige ambiance genieten van een heerlijk 4-gangen diner terwijl de supperclub dj’s muziek voor je spelen en er verschillende andere acts ten tonele verschijnen. Perfect voor een bijzonder avondje uit met vrienden of als origineel idee voor een date. Een tocht met de suppercruise staat garant voor een speciale ervaring; weer eens wat anders dan je regular restaurant.

Sissy Boy Summermarket 2015


‘De winterslaap uit je lichaam rekken
Terwijl de zon warme zoenen op je wangen legt
De melodie van de lente kriebelt zachtjes in je oren
Samen verzamelen we juweeltjes van geluk
Je voelt het, de zomer is in aantocht
Kleur het in met Sissy-Boy’
Dat is de intro van de Sissy Boy Summermarket van dit jaar, krijg je er niet spontaan onwijs veel zin in zomer van? Ik in ieder geval wel. En deze markt belooft veel goeds: er is live muziek, toneel en heerlijk eten, let’s go!

Wat ga jij dit weekend doen?

Sabine de Witte