Weekendtips

Weekendtips week 24

Zin om iets te gaan doen dit weekend, maar geen idee waar je naar toe moet? Kom van de bank af en trek er op uit! Hierbij een selectie weekendtips in Amsterdam.

Bluespoon on board

bluespoon on board
De zon schijnt weer, dus dit weekend is het perfecte weekend om met een bootje de grachten op te gaan. En dan kwam deze week ook nog het gelukkige nieuws dat Bluespoon Restaurant te Andaz Hotel, deze zomer de Amsterdamse boten opgaat. Bluespoon on Board is de catering service die het allemaal even naar een hoger niveau tilt. Een telefonische bestelling staat een half uur later klaar op de speciale Bluespoon on Board boot, welke voor het Andaz Hotel ligt. Het is een kwestie van aanmeren en verder varen onder het genot van de speciaal geselecteerde gerechten van het Bluespoon on Board menu. Extra handig: pinnen kan!

Sailing in Plain Sight

sailing-in-plain-sight
Nog meer waterpret! Deze zondag gaat de luxe cocktailbar Hiding in plain sight onder het credo ‘Sailing in Plain Sight‘ de Amsterdamse wateren op voor een cruise van 2,5 uur. Er is live muziek en natuurlijk een overschot aan de allerlekkerste drankjes, dus perfect voor een middag zorgeloos genieten met wat vrienden!

Burning Man Event

burning-man-event
Burning Man, misschien wel het meest legendarische festival op deze aardbol. Sarah Warnaar en Eveline Besters waren op Burning man en namen daar prachtige foto’s, die nu geëxposeerd worden in Amsterdam Roest. Rondom deze expo, die een maand blijft hangen in Roest, ontstond een event dat groeide en groeide. Inmiddels kunnen we spreken van een klein festivalletje geheel in de Burning Man vibes!

Wat ga jij dit weekend doen met het lekkere weer?

Sabine de Witte