Instagram

Follow Me!

Travel

Weekendtips week 26

25/06/2015
Reading Time: 2 minutes

weekendtips
Zin om iets te gaan doen dit weekend, maar geen idee waar je naar toe moet? Kom van de bank af en trek er op uit! Een selectie van leuke to do’s voor dit weekend.

Pop Up bar Kings Charles Rotterdam

Bobby's x Fever Tree Pop Up King Charles bar
Fever Tree en Bobby’s (GIN) hebben de handen dit weekend ineen geslagen en organiseren tastings bij pop-up bar Kings Charles. Er worden tastings georganiseerd waarbij je heerlijke gin tonics met Fever Tree limonades en kruiden kunt combineren met hapjes.
www.king-charles.nl of via 06 – 401 530 83 en de tastings zijn tot en met zaterdag.

Disaronno Terrace @ The Grand

Disaronno Terrace
Disaronno organiseert in de zomer een aantal events op de leukste terrassen van Amsterdam. Deze vrijdag is dat het terras van het Sofitel The Grand hotel. Kom langs om Disaronno Sour’s uit hippe mason jars te drinken en te genieten van de zon, host Valerio en heerlijke hapjes.

1e Verjaardag Volkshotel

Volkshotel verjaardag
Dit hele weekend is het feest in het Volkshotel, vanwege het 1 jarig bestaan. Dus is er live muziek, worden er workshops georganiseerd en uiteraard kun je hier, net als op andere dagen, terecht voor lekker eten. Neem je zwemkleding mee voor een dip in de hottub en ga op zoek naar de verborgen feestjes in één van de hotelkamers. Toegang is gratis. Gefeliciteerd Volkshotel!

Trailerpark Festival @ Roest

Trailerpark Amsterdam
Trailerpark Festival is een festival overgewaaid uit Kopenhagen; 3 dagen kunst muziek en design. Diverse dj’s en artiesten geven acte de présence, terwijl jij langs het water hangt, rond de barbecue chillt of geniet van een cocktail in de zon.

Banksy

banksy expositie amsterdam
Heb je geen zin in zon? Dan is deze Banksy tentoonstelling een aanrader. Voor het eerst dat zijn werk in Amsterdam te zien is. De streetart van Banksy is wereldberoemd en tot 20 juli is de expositie ‘Keep it Real’ te zien bij de Lionel Gallery aan de Nieuwe Spiegelstraat 64. Toegang is gratis.

Miró in de Rijksmuseumtuinen

Miro in de Rijksmuseumtuinen
De tuinen van het Rijksmuseum zijn vorige week officieel geopend en een must op je artistieke to do list. Vanaf zondag zijn er ruim 20 sculpturen van Miró in de tuinen te bezichtigen. De tuinen zijn tot 17.00u open en gratis toegankelijk.

Maaike Oubotter @ Concerto

Maaike Oubotter Concerto Amsterdam
De singer songwriter brak in 2013 door met het nummer ‘Dat ik je mis’ en komt nu met haar debuutalbum. Daar geeft ze zondag 28 juni om 16.00u een voorproefje van bij Concerto in de Utrechtsestraat. Gratis toegang.

WESTwaArts Wouter Hamel @ Erasmuspark

Wouter Hamel Erasmuspark WESTWaARTS
Zaterdag om 17.00u geeft Wouter Hamel er een optreden op het gratis WESTwaArts festival, samen met andere dj’s en artiesten gaat het hier aangenaam vertoeven worden op het terras.

Sabine de Witte

Reisjournalist at YourAmbassadrice
(Reis)Journalist en Content Creator. Voor altijd nieuwsgierig en op zoek naar de meest bijzondere plekken op het gebied van luxe reizen, lifestyle, gastronomie en design
Sabine de Witte

Instagram

Follow Me!