Weekendtips

Weekendtips week 26

weekendtips-amsterdam-week-7

Zin om iets te gaan doen dit weekend, maar geen idee waar je naar toe moet? Kom van de bank af en trek er op uit! Hierbij een selectie weekendtips in Amsterdam.

Red Hot

RED_HOT-1
Deze zaterdag vindt, tijdens het hotelfestival House of Bad Habits, een spraakmakende expositie met roodharige mannen, genaamd ‘RED HOT’, plaats. Naast visueel genot, is het grotere doel van de expositie: ‘rebranding the ginger male stereotype.’ De foto’s zijn daarom voorzien van quotes van de geportretteerden, hierin vertellen ze hoe het is om als roodharige man door het leven te gaan. Deze expositie is echte eye-candy, dus zeker een bezoekje waard!

ELLE festival

elle-festival
ELLE, ELLE Eten en ELLE Decoration zetten dit weekend de binnenstad van Amsterdam drie dagen lang op z’n kop met een eclectische mix van mode, design en eten, waarin wordt gefocust op de spannendste trends van het moment. Hartje Amsterdam (oa de Jordaan, de 9 Straatjes en de grachten) zal dus helemaal in het teken van inspiratie, appetite en de overtreffende trap van smaak tijdens ELLE festival. Super leuk!

Nederland – Mexico

nederland-mexico
Nu het Nederlands elftal officieel met vlag en wimpel door de voorronde’s van het Wk heen is zal zondag de hele stad overspoeld worden door mensen in het oranje. De leukste plekken om te kijken in Amsterdam zijn Roest, Felix&Foam, de North Sea Jazz Club en Vondeltuin.

Wat ga jij dit weekend doen?

Sabine de Witte
Laatste berichten van Sabine de Witte (alles zien)