Weekendtips

Weekendtips week 28

weekendtips
Zin om iets te gaan doen dit weekend, maar geen idee waar je naar toe moet? Kom van de bank af en trek er op uit! Een selectie van leuke to do’s voor dit weekend.

Klassieke Brunch


In samenwerking met klassieke muziek DJ’s Mengel & Berg presenteren ze bij Pllek Klassieke muziek in een modern jasje tijdens een smaakvolle 6-gangen brunch uit eigen keuken. Naast het DJ duo laat pianist David Herman zich van zijn beste kant horen. Zaterdag ga je voor een heerlijke uitgebreide brunch dus relaxen bij Pllek!

Vondelpark Openluchttheater


Onder de noemer van Club Vondel staat de zaterdagmiddag in het Vondelpark Openluchttheater geheel in teken van de talenten van de Nederlandse popmuziek! Afgelopen jaren zag je tijdens Club Vondel o.a Mister & Mississippi, My Baby, Woodensaints en Ten Tem Piés al voorbijkomen en dit jaar werkt het Vondelpark Openluchttheater tijdens verschillende edities van Club Vondel samen met 3FM Serious Talent, GRAP, Mooie Noten, Het Grachtenfestival en Magnetron Music. Deze week speelt Midas, die je omverblaast met Power Folk, melancholische rafel randjes en soms een ludieke knipoog.

Gelato Festival


De Italianen hebben het ijs uitgevonden en bereiden het misschien nog altijd als de beste. Het Gelato Festival presenteert het echte ambachtelijke Italiaanse ijs aan de wereld tijdens de Europese tour die in mei begon in Milaan. Het Gelato Festival keert van 9 tot en met 12 juli 2015 terug in Amsterdam, op het Marie Heinekenplein. Verwacht proeverijen, presentaties, ijscocktails en Il Buontalenti, ’s werelds grootste mobiele ijslaboratorium. Tof!

Wat ga jij dit weekend doen?

Sabine de Witte