Weekendtips

Weekendtips week 28

Het is half juli, heel Nederland heeft ongeveer vakantie! Maar voor de thuisblijvers of dagjesmensen is er genoeg te doen in en om Amsterdam. Daarom de weekendtips met genoeg activiteiten en vermaak om het weekend door te komen.

Weekendtips week 28 16, 17 en 18 juli 2016

A Day At The Park (ADATP)


Het Amsterdamse Bos kan dit weekend haar geluk niet op met de weersvoorspellingen. Net als de festivalgangers, want A Day At The Park beloofd een mooi feestje te gaan worden. Met namen als Kris Kross, Fedde Le Grand, Benny Rodriguez en persoonlijke favoriet Mees Dierdorp kan dat bijna niet anders. Tel daar hipster eten en food trucks bij op van o.a. Ron Gastrobar en ik ga bijna balen dat ik dit weekend in Londen zit. Bijna!
Er zijn nog kaarten te koop voor de twijfelaars die de weersvoorspellingen toch niet helemaal vertrouwen…

FoodTruck Festival TREK


Het Amstelpark is het walhalla voor de foodies dit weekend, een groot outdoor restaurant met live muziek, theater en vermaak. Gratis entree ook nog eens, dus hier kun je echt alleen maar rijker van worden. En mocht het eindelijk een zwoele zomeravond worden, zit je hier tot 23.00u goed!

De Asielzoekmachine

We zoeken een medewerker distributie! Come join the marketing team, check melkweg.nl voor meer info!

A post shared by Melkweg Amsterdam (@melkwegamsterdam) on


De tentoonstelling De Asielzoekmachine in Melkweg neemt bezoekers mee de wereld van asielzoekers in. Door kunst, fotografie en video’s wordt je getriggered om na te denken over vragen als hoe we hier als Nederlanders iets voor kunnen doen. De vluchtelingencrisis raakt ons allemaal, al lopen we er misschien liever voor weg. Toegang is gratis.

Festella


Muziek, eten, chocolade wordstelen, silent disco, speed daten met chocola, het Chocolade Festival Trouwen. Een dag voor jong en oud met heel veel nutella en choco-gekkigheid. Toegang is €12 en de festiviteiten worden gehouden bij Stadspodium.

Sabine de Witte