Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

Weekendtips

Weekendtips week 28

10/07/2014

Zin om iets te gaan doen dit weekend, maar geen idee waar je naar toe moet? Kom van de bank af en trek er op uit! Hierbij een selectie weekendtips. Zin om iets te gaan doen dit weekend, maar geen idee waar je naar toe moet? Kom van de bank af en trek er op uit! Hierbij een selectie weekendtips.

NorthSeaJazz

North Sea Jazz

Het North Sea Jazz festival gaat morgen weer van start in Rotterdam. Ieder jaar neem ik me voor om te gaan, maar vis ik bij de kaartverkoop achter het net. Dit jaar worden de usual suspects afgewisseld met jong talent van Pharell, Robin Thicke. De 39ste editie beloofd dus weer een knaller te worden. Kaartjes bemachtigen is een crime, maar hou Twitter en TicketSwap in de gaten!

Nacional

Nacional

Het nieuwste restaurant uit de koker van Casper Reinders heeft donderdag haar deuren geopend. De Franse bistro heeft maar liefst 100 couverts en blijft toch intiem. Het menu is geïnspireerd op Franse bistro gerechten, het interieur weer een perfect op elkaar afgestemde collectie van Frans antiek. Het leuke is dat je hier, tres Paris, de hele dag door terecht kunt voor ontbijt, koffie, lunch, diner of gewoon een klein hapje en drankje. Ik ga dit weekend een kijkje nemen bij Nacional!

Screen Shot 2014-07-11 at 12.27.10

A Day At The Park

Festivalliefhebbers mogen morgen weer los bij A Day At The Park. Ook dit jaar een ijzersterke line-up met grote bekende namen als Paul Kalkbrenner, Sunnery James & Ryan Marciano. Het Amsterdamse Bos is wederom het decor van dit feest en er zijn nog tickets verkrijgbaar!

Screen Shot 2014-07-11 at 12.26.05

Amsterdam Fashion Week

Donderdagavond werd het Mercedes Benz Amsterdam Fashion Week weer geopend en de komende dagen ontkom je niet aan fashion in the city. Uiteraard zijn er de grote shows in de Westergasfabriek, maar ook in de binnenstad zijn veel fashionable activiteiten. In samenwerking met Zalando is er een heus Downtown programma opgesteld.

Screen Shot 2014-07-11 at 12.25.51

Modefabriek

Krijg je geen genoeg van mode, ben je niet geïnteresseerd in grote designers maar wel naar trends en leuke nieuwe modemerken? Dan ga je naar de Modefabriek in de Amsterdam RAI.

puremarkt

Pure Markt

Foodies kunnen zondag terecht op de Pure Markt in het Amstelpark. Heb je zin in goed, ambachtelijk en puur eten, neem dan je picknickkleed mee en duik met je aankopen lekker op het gras om te genieten van culinaire hoogstandjes.

nrcnext

In de voetsporen van Augustus & Hazel

Is het bankje er nou wel of niet? Waar zijn de scenes in Amsterdam opgenomen? De film The Fault in our Stars heeft al veel stof doen opwaaien. NRC next zette gisteren op een rij hoe je in de voetsporen van de hoofdrolspelers Amsterdam kunt beleven. Ik zag de film afgelopen week en geloof niet dat ik het droog zou houden als ik ineens bij ‘het’ bankje zou staan. Mocht je niet de voetsporen van deze 2 willen volgen, is de film kijken ook een absolute aanrader. Neem zakdoekjes mee!

Genoeg te doen dus! Heb jij nog suggesties? Geef ze door!

Sabine de Witte

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!