Weekendtips

Weekendtips week 29

Het weekend staat weer voor de deur, en wat voor! Een zonnig zomers weekend! Weekendtips voor buiten dus, want je wilt geen zonnestraal missen!

Weekendtips zaterdag 23 juli en zondag 24 juli 2016

ZOOmeravond


De Artis ZOOmeravonden zijn niet nieuw, maar jaarlijks worden de zomerse zaterdagavonden nog beter ingevuld, voor jong en oud. Koop een picknickmand en geniet van de bijzondere setting, ga mee op schemer tour of geniet van de muziek. Mocht je nog geen plannen hebben voor zaterdagavond, dit is de perfecte setting voor datenight!

Welcome to the Future

The way to the Dijk! #welcometothefuture #dijk #waterside #organicfood

A post shared by Welcome to the Future (@welcometothefuturefestival) on


Festival season is on! En de jaarlijkse knaller is altijd Welcome to the Future in Twiske. Dit jaar weer een fijne line-up, good food, gratis kraanwater (nodig met deze temperaturen!) en alle ingrediënten die je van een festival met naam kunt verwachten.

Romeo & Julia

Vanaf vandaag is het Bostheater ook te volgen via Instagram! Het volledige zomerprogramma volgt binnenkort, dus volg ons!

A post shared by Amsterdamse Bostheater (@bostheater) on


Het Amsterdamse Bostheater is weer het decor van een prachtig amfitheater stuk van Shakespeare, met dit jaar de klassieker Romeo & Julia. Een combinatie van circus, theater en muziek staan garant voor een vernieuwende variant. Toegang is €16,50, de voorstelling begint om 21.00u in het Bostheater in het Amsterdamse Bos, Amstelveen.

Gin and Tonic & Bloody Mary Festijn

Houd vooral DOK Amsterdam in de gaten, want dit nieuwe event terrein heeft regelmatig leuke dingen op het programma. Zoals zaterdag het Gin and Tonic & Bloody Mary Festijn. Gratis toegankelijk vanaf 15.00u in combinatie met stadsstrand chillings en fijne zomertunes.

Ruigoord meets Russia

De Ruigoord kerk is zondag de locatie waar Amnesty International zorgt dat je in gesprek kunt met Nadya van de in opspraak zijnde band Pussy Riot. Simone van Saarloos interviewt de front zangeres in intieme setting waar je gratis deel van uit kunt maken. Ben jij niet bang om de discussie op te zoeken? Dan moet je hier zondag om 18.00u zijn!

Sabine de Witte