Weekendtips

Weekendtips week 29

weekendtips
Zin om iets te gaan doen dit weekend, maar geen idee waar je naar toe moet? Kom van de bank af en trek er op uit! Een selectie van leuke to do’s voor dit weekend.

TREK


Dit weekend is het Amstelpark één groot sfeervol openlucht restaurant, want Food Truck Festival TREK is weer in de stad. Kijkende naar de vorige edities van TREK belooft het weer een heerlijk smaak- en sfeervol festival te worden, of je nu met je familie, geliefde, collega’s of vriendengroep gaat. Verwacht het lekkerste eten, de leukste live muziek, een variëteit aan theater en nog veel meer vermaak!

IJhallen

ijhallen
Zaterdag en zondag is het weer ‘Ij-hallen’ op de NDSMwerf. IJ-hallen is de grootste en sfeervolste vlooienmarkt van Europa en een begrip in Amsterdam en ver daar buiten. Het is de perfecte plek om een vintage zonnebril te scoren of een originele aanwinst voor in je interieur. De vlooienmarkt opent om 09.00 uur en de echte schatgravers moeten dus vroeg opstaan, maar dat is het waard!

Banksy x Lionel Gallery


Satire, sociaal-maatschappelijke kritiek, politieke commentaren en zwarte humor zijn de belangrijkste ingrediënten in de kunstwerken van Banksy. De Britse street-artist gebruikt dit pseudoniem al sinds de vroege jaren negentig en heeft zijn ware identiteit altijd met succes verborgen kunnen houden voor zowel de liefhebbers als de criticasters van zijn werk. Voor het eerst kun je in Amsterdam nu een tentoonstelling bekijken die volledig gewijd is aan deze street art-kunstenaar. Dus hop, richting de Lionel Gallery!

Wat zijn jouw plannen voor het weekend?

Sabine de Witte