Instagram

 • Sundowners op safari zijn zó mooi! De giraffen waren helaas camera shy maar zonder telefoon om ze vast te leggen net zo mooi 🦒😍
 • De Keniase kustlijn is een plaatje, helemaal vanuit Diani White House - een parel die je tegenkomt op Airbnb. Aan het strand, op loopafstand van shops. Diani is een lange strip van hotels, resorts, restaurants en kraampjes met Maasai koopwaar. De stranden zijn hagelwit, het water different shades of blue en de apen hondsbrutaal. Paradijsje hoor! .
#kenia #kenya #dianibeach #dianiwhitehouse #airbnb #airbnbparel #afrika #nevernottraveling #bestbeachesoftheworld #whitebeach #luxurytravel #luxurylifestyle
 • Ga je naar de Algarve en wil je iets bijzonders doen? Restaurant Caniço is gebouwd in de rotsen, gespecialiseerd in lokale vis en trakteert je op Cousteau-achtige filmpjes geprojecteerd op de rots. Je kunt er terecht voor lunch en diner, echt een aanrader! .
#portugal #algarve #rockrestaurant #canicorestaurante #michelinguide #local #fishrestaurant #luxurylifestyle #luxurytravel
 • Kleurrijk Lagos - en eind oktober is het nog heerlijk in de Portugese Algarve 💚
 • Het is nog goed toeven in de Portugese Algarve en wat is het er prachtig met alle krijtrotsen, grotten en blauwe water. Wat is jouw favoriete herfstvakantie zonbestemming?
.
#portugal #algarve #benagil #caves #praia #portugesekust #herfstvakantie
 • Throwback Thursday naar een van de meest romantische plekjes van Annecy 🖤
 • Precies 4 jaar geleden reisde Sabine af naar Iran, een reis die haar leerde meer ruimte te maken voor verveling en spontaniteit, je nog meer open stellen voor het onbekende en de mensen die daardoor op je pad komen en dat van de vooroordelen niets klopte. Een van de mooiste reizen ooit. En ja, ook daar genoeg hippe zaken en je kunt je ook gewoon optutten met een andere hoofddoek.
.
4 Years ago Sabine traveled through Iran and it was such an enriching trip, teaching about loyalty, hospitality and prejudices. 
#iran #haftkhan #shiraz #travel #nevernottraveling #forevercurious
 • Als je nog niet helemaal overtuigd was van de schoonheid van het meer van Annecy 💙
 • Een abdij omgetoverd tot hotel, spa, restaurant, brasserie én wedding location aan met meer van Annecy. Hier is het echt leven als God(in) in Frankrijk @abbayedetalloires
.
#savoiemontblanc #talloires #abbaye #lacdannecy #meervanannecy #annecy #frankrijk #luxurylifestyle #luxurytravel #upgradeyourstyle
 • Annecy is zo mooi, zelfs als de zon even niet schijnt en het water even niet turquoise blauw op de foto wil. Instagrammable plaatjes, een geweldige kaasjuwelier, zelfs street art. Oui, c’est nice in Annecy 👌🏻
 • Als je zelf over Lac d’Annecy uitkijkt snap je wel waarom Cezanne het zo mooi vond om te schilderen en het Lac Blue noemde. Het is het schoonste en helderste water van Europa en je blijft maar ‘oh’ en ‘ah’ roepen bij alle schilderachtige plaatjes.
.
#savoiemontblanc #talloires #lacdannecy #cezanne #checkinpr #frankrijk #luxurytravel #laclife #annecy #lacdannecy #abbayedetalloires #windowview #pictureperfect

Follow Me!

Weekendtips

Weekendtips week 3: 17, 18, 19 & 20 januari Hotelnacht

16/01/2019
weekendtips hotelnacht
Reading Time: 5 minutes

Na een korte nieuwjaarsstop zijn de weekendtips weer terug. Met dit weekend als hoogtepunt Hotelnacht. Om rekening te houden met de goede voornemens staan er dit keer geen cocktailavonden of extravagante brunchopties in de weekendtips. Wel zo aardig. In plaats daarvan genoeg ideeën om dit weekend de benen te strekken en op pad te gaan!
PS: De echte healthknallers kunnen de top 10 tips voor Hotelnacht beter overslaan.

Donderdag 16 januari| extra weekenddag

Blue monday komt er bijna aan dus iedereen verdient wel een extra dagje weekend.

Sarajevo Film Night @ Kriterion

Het weekend begint deze week een dagje eerder bij YA. Het weer is deze week helemaal blegh en wat kun je dan beter doen dan lekker naar de film? Bij Kriterion kun je vanavond terecht voor korte films over het culturele landschap van Sarajevo, Bosnië- Herzegovina, de historie en de huidige stand van zaken in het land. Na de film is er alleen bij de eerste filmsessie een paneldiscussie.
Tijd: Om 19.00 uur begint de eerste sessie. om 21.30 uur de tweede sessie
Ticket: 5 euro per sessie. Beide sessies bijwonen kost €6.50.

Sauna & Tapas @ MAMMAM

Vrouwen, neem je eigen badjas en -doek mee en je kunt deze donderdag relaxt eindigen. Jij hoeft je alleen maar in het water te laten glijden en MAMMAM zorgt voor onbeperkt thee en tapas.
Tijd: middagsessie van 14.00 uur tot 17.30 uur. Avondsessie van 18.00 uur tot 21.30 uur
Ticket: €25 per vrouw. Er zijn 30 plaatsen beschikbaar per sessie.

sauna tapas hammam

Vrijdag 18 januari| Cultuursnuiven

Vrijdag vroeg aan de slag tijdens de Creative Mornings. In de avond een mooie wandeling maken in Noord tijdens de opening van The After Glow van Navid Nuur.

Creative Mornings @ NewWerktheater

Eens per maand kunnen creatievelingen zich verzamelen bij de Creative Mornings. Deze vrijdag ontbijt je om 08.30 uur bij NewWerktheater. Vervolgens is er een praatje van visueel kunstenaar Airich en om 10 uur gaat iedereen aan het werk. Het thema van deze maand is ‘surreal’.
Tijd: 08.30 uur ontbijten
Ticket: Het is helaas uitverkocht, maar je kunt jezelf op de wachtlijst zetten.

Opening ‘The After Glow III’ by Navid Nuur @ NDSM-werf

Het laatste weekend van Amsterdam Light Festival is in volle gang. Maar er zijn ook nog andere lichtkunstwerken te bewonderen. David Nuur toont zijn kunstproject The After Glow III op drie vaste locaties. Een vierde element verspreidt zich over het terrein. Het kunstproject is speciaal voor de NDSM-werf en vermengt zich naadloos met de architectuur van de voormalige scheepswerf. Navid haalt zijn inspiratie uit licht en duisternis en zijn kunstwerken zijn altijd een samenspel van deze twee elementen.
Tijd: openingsborrel om 17.30 op neveritaweg 61. Hier wordt het lichtkunstproject onthult en geeft Navid zelf een tour. De objecten zijn tot en met 21 april te bekijken.
Ticket: gratis

the after glow III Navid Nuur

Evan Ifekoya: A SCORE, A GROOVE, A PHANTOM, A CONGREGATION @ De Appel

Hoe beïnvloedt geluid ons denken? Kunstenaar Evan Ifekoya zoekt het uit met twee recente werken. Ritual Without Belief (2018): een immersieve geluidsinstallatie die geluidsfragmenten uit literatuur, muziek, sociale conversaties, of intieme gedachtes en zelfreflecties laat horen. Deze geluiden tonen een ‘algoritme over generaties, locaties en politieke standpunten’. Het tweede werk A Score, A Groove, A Phantom (2016 – nu) gaat meer over onze denkbeelden rond blackness, sociale normen en nalatenschap in relatie tot queer (club) cultuur en trauma. Thema’s als meningsverschillen, subjectiviteit, auteurschap en samenwerking komen bij beide aan bod. Deze twee kunstwerken en nog meer van Ifekoya’s oeuvre, zoals tekeningen en collages staan tentoon in De Appel. Bij deze opening is Ifekoya aanwezig.
Tijd: Van 18.00 uur tot 21.00 uur. Tentoonstelling is te zien tot 23 februari
Ticket: Subbacultcha gratis. Normaal €5, studenten €3

Zaterdag 19 januari| Hotelnacht

Nee, hotelnacht is niet het enige evenement dit weekend, maar misschien wel het leukste. Er is namelijk van alles te doen. Je kunt ongegeneerd toerist in eigen stad zijn. Wel toerist zijn, maar geen geld uitgeven? Dan kun je het beste naar de Dam gaan op Nationale Tulpendag.

Hotelnacht @ Amsterdam

Goed voornemen om minder te vliegen, maar niet te korten op het vakantiegevoel kan je dit weekend goed naleven. Tijdens Hotelnacht kun je voor gereduceerde tarieven als Amsterdammer in de hotels in Amsterdam slapen. Dat is niet heel spetterend, maar er zijn ook genoeg hotelfeestje omheen georganiseerd, zodat jij toerist in eigen stad kan zijn. Het thema dit jaar is Sustainable Luxury en daar word ik reuze blij van. Veel nieuwe hotels zijn meer bezig met duurzaamheid. De opening van Hotelnacht vindt, in lijn met het thema, plaats bij QO Amsterstam; een van Europa’s duurzaamste hotels. Een top tien van leukste activiteiten vind je hieronder!

Hotelnacht Top Tien

1. Chillen in een jacuzzi met uitzicht op Amsterdam en een stoer glas whisky in de hand bij de Naked Rooftop Jacuzzi Party.
2. Lasergamen tussen hotel-obstakels? Dat kan in de oudste kapel van Amsterdam, de Olofskapel, onder het genot van gin & tonic.
3. Genever Experience – her-ontdek genever bij het hoogste ‘raam’ van Amsterdam en een oer-Amsterdamse Bols kopstoot-pop-up.
4. Late Night Snacks door topchefs: Bier & Bratwurst bij Vermeer, Dogs & Tails van Bord’Eau of FEBO-snacks met een Taiko-twist?
5. Red Carpet Party – de rode loper rolt uit bij de nieuwe hotelbar Vic’s voor deze cocktailparty met een strakke line-up van DJ’s en star-tenders.
6. Pulitzer Bar verandert in een Old School American Diner met jukeboxen en vetkuiven, so you better shape up for Grease Lightnin’!
7. Masquerade Bourbon Street Party: Neem je mooiste masker mee en dans met de Mardi Gras-danseressen.
8. Game on! Play & Party of liever elektrieke spelletjes bij Bar Electrique in Conscious Hotel Westerpark?
9. Ontdek je wilde kant. De Koepelkerk van Renaissance verandert dit jaar tot diep in de nacht in een wilde jungle voor de Animal Party.
10. Ssst! Geniet van Silent Poetry Cocktail Shots bij The Tailor. Cultuur gleed nog nooit zo soepel naar binnen.

Het volledige programma vind je hier.
Tijd: Zaterdag en zondag van vroeg tot laat!
Ticket: Vanaf €55 kun je al in een hotel slapen. Thuis slapen, wel feesten? €24.50 heb je een passe-partoutticket voor alle evenementen.

Hotelnacht 2019

Nationale Tulpendag @ De Dam

De Dam is normaal gesproken een plek die ik het liefst vermijd. Maar deze zaterdag kun je er een mooi bosje tulpen halen voor nop tijdens Nationale Tulpendag. Het tulpenseizoen wordt ingeleid en daarom bieden verschillende tulpentelers ongeveer 200 duizend tulpen aan. Niet helemaal katerproof, want de mensenmassa wordt enorm. Maar hé, drinken deden we toch niet deze maand?
Tijd: Vanaf 13.00. Om 16.00 is de Dam leeggeplukt
Ticket: gratis

Nationale Tulpendag

Zondag 20 januari| Lekker groen

Vandaag zijn de tips rustig bescheiden. Je zit of nog te springen tijdens Hotelnacht of je geniet nog na van je bosje tulpen die je al vechtend op de Dam heb gescoord. Nog meer groen in huis? Dan kan je deze zondag je slag slaan.

Pop-up plant store @ Klaproos Amsterdam

Nieuw jaar is nieuw leven vindt Sprinklr. Daarom staat de loods van pizzeria Klaproos deze zondag vol met groen leven. In deze jungle-for-a-day vind je deze zondag alle soorten planten die je leven en kamer verrijken. Meer zuurstof, meer kleur, meer zenheid. En na het lange struinen en overwegen of het allemaal wel gaat passen, mag je vandaag vast wel een klein pizzaatje eten om het weekend af te sluiten. Met je plant op schoot, dat wel.
Tijd: van 13.00 uur tot 18.00 uur. Klaproos zelf blijft wel open voor een verdiende pizza
Ticket: Kijken is gratis!

pop-up plant store sprinklr klaproos

Iris Oosterloo

Het liefst struint ze óf in een vintage winkel óf op de markt naar tweedehands schatten, óf kookt ze slow food gerechten onder begeleiding van een glas wijn. Protagonist van upcycling en doe-het-zelven. Gadgets en innovatieve ideeën warmen haar hart.
Iris Oosterloo

Instagram

 • Saw my wallpaper in action 🐆
Safari life completed ☑️
Photo magic shot @byliselore and her new Sony gadgets
.
#safari #maasaimara #kenya #leopardloar #leopardroar #wallpaper #photography #bushlife #wildlife #nationalgeographic #natgeoirl #africamcflashtours #luxurytravel #luxurylifestyle
 • Sundowners with wine in the wild ✔️
Not in the picture: the 🦒 who didn’t want to model 📷 @byliselore .
#safari #bushlife #sundowner #kenya #wineinthewild #luxurytravel #africa
 • Me running into the sea. Wow, what an incredible coast, white sandy beaches, clear blue water. Stayed at one of the nicest Airbnb’s ever, with the best care of John and his friends. All fueled up for the bush life, starting tomorrow! .
#kenia #kenya #dianibeach #airbnb #airbnbpearl #hiddengem #luxurytravel #sustainabletravel #whitebeach #beachlife #africa #beautifulworld #travel #experience #coastline
 • Out of Office 🧳
From family holiday in Portugal to adventure and hugging a close friend in Kenya. Final packing, work etc. before stepping on the plane tomorrow. Excited much! 
Drone footage by @herendelsewhere 💙
.
#outofoffice #travelbug #nevernottravelling #reunite #kenya #bushlife #safari #beach
 • If life gives you lemons 🍋 squirt someone in the eye! Happy Sunday!
.
#algarve #Portugal #casacaravela #lemontree #makeyourownquotes #makelemonade #garden #luz #faro
 • Is it weekend yet? 
And this pretty much sums up last week in Portugal: relaxing with a permanent smile on my face. Slept for days, read books, took naps on the beach, by the pool and in the hammock.
#portugal #holiday #hammocktime #autumnbreak #nevernottraveling #zenbine #selfcare #unwind #dogoodseebetter #neubaueyewear
 • The house in the middle was our home in Portugal last week. Incredibly thankful for the family holiday, spending time together, making memories 💙🙏🏻 Drone capture by @herendelsewhere @herrehuberts and @elisedewitte. Oh and we fully paid, nospon, but a very sincere shout out to Sascha from @surfeninportugal.nl who arranged the incredible house, transport etc. .
#portugal #praiadaluz #lagos #faro #familyholiday #autumnbreak #villa #luxurytravel #surfeninportugal #dronefootage #herendelsewhere #thankful #throwback #tbt #throwbackthursday #travelmemory
 • Geeky gadget loving @ninaphilomene and @sabinedewitte show how easy it is to install the Philips Hue Play HDMI Sync box #philipshue #review #hdmi #howto #install #techgirls #sabcollab
 • The pretty lights at Luz 💛
 • Picture perfect .
#portugal #praiadaluz #luz #algarve #lagos #familyvacation #villa #pictureperfect #holiday #painting #white #whitehouses #upgradeyourstyle #mediterraneanhouse #luxurytravel
 • Amsterdam skyline = home 💙 📸@dishtales

Follow Me!