Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

Weekendtips

Weekendtips Week 30

24/07/2014

Zin om iets te gaan doen dit weekend, maar geen idee waar je naar toe moet? Kom van de bank af en trek er op uit! Hierbij een selectie weekendtips.
Na een weekendje buiten de stad weer verse weekendtips.

Moderne Hippies.nl Get Together

Regelmatig organiseren de dames van modernehippies.nl offline Get Together’s bij hotspot Roest. Zo maken zij hun blog tot een ware beleving. Deze keer zijn er weer veel kraampjes, yoga, bloemenkransen maken etc. Extra reden om heen te gaan: de dames van webshop New Stories maken een ware livingroom en verkopen er live hun mooie interieur items.

Disaronno Terrace

Disaronno tourt door Amsterdam met een aantal pop-up terraces. De kick-off was een paar weken geleden in de A-bar, vandaag is een invite only bij Hotel De Hallen. Wil je hier bij zijn? Op 15 augustus van 17.00 tot 22.00u is het feest bij The Harbour Club, op vrijdag 29 augustus popt het Disarrono Terrace op bij Loetje aan het IJ.

Damaris Festival

Een festival voor lekkerbekken, muziekliefhebbers en cultuurliefhebbers. Gloednieuw in Amsterdam met een combinatie van goede muziek (o.a. Jacqueline Govaert, Caro Emerald, Eefje de Visser), duurzaam en lekker eten en meer. Er zijn nog tickets beschikbaar, dus mocht je zondag 27 juli nog geen plannen hebben en zin hebben in een cultureel verantwoord feestje, is Damaris the place to be.

Artis ZOOmeravond

Picknicken tussen de wilde dieren onder begeleiding van goede live muziek. Zaterdag geniet je tijdens de ZOOmeravond van Wooden Saints. Ook overdag zijn er extra activiteiten, bekijk hier het hele programma.

Neighborhood Food Market & Sunday Market Westergasfabriek

Foodies kunnen hun hart ophalen op de Neighborhood Food Market waar weer heerlijke verse producten worden verkocht.

Wat zijn jouw plannen? Ik ga vooral nieuwe hotspots in Amsterdam-Oost bezoeken en je komt mij zondag wellicht tegen bij de Moderne Hippies Get Together.

Sabine de Witte

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!