Weekendtips

Weekendtips week 33

Zin om iets te gaan doen dit weekend, maar geen idee waar je naar toe moet? Kom van de bank af en trek er op uit! Hierbij een selectie weekendtips in Amsterdam.

Bijlmerbios

bijlmerbios
De Bijlmerbios keert van 20 tot en met 23 augustus terug naar Amsterdam Zuidoost, yes! Op het Hoekenrodeplein (naast station Bijlmer ArenA) kun je tijdens het festival iedere avond prijswinnende films zien. Bezoekers kunnen hun eigen stoelen meenemen, of een plaatsje zoeken op een van de nabijgelegen terrassen, en de films starten meestal rond 21.00 uur (of wanneer het donker genoeg is). Super leuk en weer eens wat anders!

White Label Coffee

white-label
Perfect voor een koffietje op zaterdag- of zondagochtend in Amsterdam West: White Label Coffee. Bij deze hotspot serveren ze eigen gebrande koffie, die je vervolgens ook kunt kopen voor thuis. Erg lekker! Daarnaast zijn de mensen super aardig en is de plek leuk ingericht, dus echt een must-visit als je er nog niet geweest bent!

De Parade

de-parade
Voor de vierentwintigste keer op een rij trekt het bekende reizende theaterfestival de Parade met diverse tenten, dansers, muzikanten en acteurs langs de vier grote steden van Nederland en tot en met 24 augustus staan ze in het Martin Luther Kingpark in Amsterdam! Met 67 reguliere theatervoorstellingen, 16 speciale doorlopende voorstellingen, 37 bands en een uitgebreid Kinderparade programma is er voor ieder wat wils. En de gezelligheid en speciale sfeer die het festival met zich meebrengt zijn sowieso een bezoekje waard!

Wat ga jij dit weekend doen?

Sabine de Witte