Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!

Weekendtips

Weekendtips week 35

28/08/2014

Zin om iets te gaan doen dit weekend, maar geen idee waar je naar toe moet? Kom van de bank af en trek er op uit! Hierbij een selectie weekendtips in Amsterdam.

Supreme Sunday Brunch

izakaya-amsterdam
Zondag is de beste dag van de week om uitgebreid te brunchen met vrienden of je geliefde. Extra genieten is de Supreme Sunday Brunch op het terras van IZAKAYA in de Pijp. Vergelijkbaar met steden als New York en London, is dit de plek in Amsterdam waar je moet zijn om te genieten van een ultieme lazy Sunday. Geniet in een stijlvolle atmosfeer van verfijnde Japanse gerechten gecreëerd door Executive Chef Hariprasad Shetty en zijn team. Je kunt vandaag nog reserveren!

De onafhankelijke Label Markt

onafhankelijke-labelmarkt
De derde editie van misschien wel de leukste markt die Amsterdam kent vind deze keer plaats in de Tolhuistuin. Van Top Notch tot Velox fietsen en van Uitgeverij Lebowski tot Stadsbranderij Noord, er is van alles te zien en te koop op de onafhankelijke label markt. Daarnaast wordt dit hele evenement begeleidt door heerlijke live muziek, is er lekker eten en drinken en is de entree gratis. Super leuk om even langs te gaan!

Wat ga jij dit weekend doen?

Sabine de Witte

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!