Instagram

 • De nieuwe Aesop winkel is een plaatje 🤍
Fotocredits: aesop
.
#retail #aesop #amsterdam #shopdesign #skincare #newintown
 • Yes, bijna weekend! Een van de weekendtips: de Johnnie Walker Blue Label bothy met whisky pairing bij The Tailor. Tot en met 20 december leer je dat 🥃 niet hoeft te wachten tot het digestief, maar juist heel goed met eten gepaard gaat!
.
#whisky #weekendtip #thetailer #bestbartender #johnniewalker #whiskypairing #bluelabel #luxurylifestyle #nhcollection #nhcollectionhotels
 • Stille getuigen van moeder natuur. De Maasai Mara is een uitgestrekt gebied waar het wildlife voor een groot deel haar gang kan gaan zonder menselijke ingrepen. Er wordt gelet op de dieren, alles gedaan om stropen te voorkomen, je mag niet off road rijden (maar op sommige stukken wel de auto uit, op eigen risico natuurlijk en daarom is met een gids op pad wel zo slim). Hoewel in het laagseizoen resulteert dat wel in alle auto’s die massaal op dezelfde ‘sighting’ af komen, en zo sta je ineens met >25 busjes naar een jagend luipaard te kijken, wat het dier niet echt helpt met de buit. Heel anders dan in meer private game reserves zoals Madikwe en Morukuru in Zuid-Afrika (bij de Botswaanse grens). Goed om over na te denken bij het kiezen van safari reizen: boxjes afvinken of animal wellbeing? 💚🐆
.
#kenia #safari #bushlife #safarireizen #conscioustravel #natureneedsheroes #wildlife #maasaimara #afrika #kenya #safaridesign
 • ‘Zeg, dat safari gebeuren, dan sta je heul vroeg op enzo. Waar ontbijt je dan? En de hele dag in zo’n auto, wat als je moet plassen?’ - nou, ontbijten doe je zo en wild piesen achter de auto. Ook dat is bushlife, tussen de skelettenkoppen en andere dieren sporen. Helemaal geen straf bij een opkomend zonnetje 💚
.
#bushlife #kenia #safari #wildlife #lekkereco #groen #visitkenya #luxurytravel #maasaimara
 • Sundowners op safari zijn zó mooi! De giraffen waren helaas camera shy maar zonder telefoon om ze vast te leggen net zo mooi 🦒😍
 • De Keniase kustlijn is een plaatje, helemaal vanuit Diani White House - een parel die je tegenkomt op Airbnb. Aan het strand, op loopafstand van shops. Diani is een lange strip van hotels, resorts, restaurants en kraampjes met Maasai koopwaar. De stranden zijn hagelwit, het water different shades of blue en de apen hondsbrutaal. Paradijsje hoor! .
#kenia #kenya #dianibeach #dianiwhitehouse #airbnb #airbnbparel #afrika #nevernottraveling #bestbeachesoftheworld #whitebeach #luxurytravel #luxurylifestyle
 • Ga je naar de Algarve en wil je iets bijzonders doen? Restaurant Caniço is gebouwd in de rotsen, gespecialiseerd in lokale vis en trakteert je op Cousteau-achtige filmpjes geprojecteerd op de rots. Je kunt er terecht voor lunch en diner, echt een aanrader! .
#portugal #algarve #rockrestaurant #canicorestaurante #michelinguide #local #fishrestaurant #luxurylifestyle #luxurytravel
 • Kleurrijk Lagos - en eind oktober is het nog heerlijk in de Portugese Algarve 💚
 • Het is nog goed toeven in de Portugese Algarve en wat is het er prachtig met alle krijtrotsen, grotten en blauwe water. Wat is jouw favoriete herfstvakantie zonbestemming?
.
#portugal #algarve #benagil #caves #praia #portugesekust #herfstvakantie
 • Throwback Thursday naar een van de meest romantische plekjes van Annecy 🖤
 • Precies 4 jaar geleden reisde Sabine af naar Iran, een reis die haar leerde meer ruimte te maken voor verveling en spontaniteit, je nog meer open stellen voor het onbekende en de mensen die daardoor op je pad komen en dat van de vooroordelen niets klopte. Een van de mooiste reizen ooit. En ja, ook daar genoeg hippe zaken en je kunt je ook gewoon optutten met een andere hoofddoek.
.
4 Years ago Sabine traveled through Iran and it was such an enriching trip, teaching about loyalty, hospitality and prejudices. 
#iran #haftkhan #shiraz #travel #nevernottraveling #forevercurious

Follow Me!

Weekendtips

Weekendtips week 47: 24, 25 & 26 november

24/11/2017

De weekendtips van deze week hebben een kleine rode draad; drank. Niet bewust overigens, maar opvallend is het wel. Van een mooie champagne cruise tot een limited biertje, er is veel “boozies” te beleven dit weekend. Niks mis mee, toch? Maar maandag een spa rood is wellicht geen overbodige luxe…

Champagne & Art Cruise, Ruinart

De naam van de, naar mijn bescheiden mening, aller lekkerste champagne zegt het al een beetje; Ruinart. Met het woord art in de naam kan het niet anders dan dat je je naam verbindt aan kunst. En dat is dan ook exact wat Ruinart dit weekend gaat doen.

Tijdens de zesde editie van Amsterdam Art Weekend (van 23 t/m 26 november) kun je je hart ophalen. Ruinart Champagne, Amsterdam Art Weekend en de Rijksakademie van beeldende kunsten nodigen je namelijk uit om mee te varen op een speciale Champagne & Art Cruise.

De middag begint in het Andaz hotel aan de Amsterdam Prinsengracht waarna je vertrekt richting de Rijksakademie van beeldende kunsten. Tijdens de middag kom je meer te weten over het bijzondere karakter van Amsterdam als creatieve en culturele stad en maak je kennis met de Rijksakademie. In dit bijzondere, monumentale gebouw aan de Sarphatistraat, worden meerdere ateliers bezocht en laten kunstenaars zien waar ze aan werken en lichten daarmee een tipje op van de sluier van hun verdere loopbaan. Daarna vaar je terug naar het Andaz hotel.

Kortom, varen over de mooiste grachten, onder genot van de lekkerste champagne en kijken naar prachtige kunst. Veel perfecter kan ik je weekend niet maken denk ik.

Waar?: Vertrek van het Andaz Hotel
Wanneer?: zaterdag 25 en zondag 26 november van 16.00 tot 19.00 uur.
(Kaarten kosten €35 (excl. service kosten)
Inclusief 2 glazen R de Ruinart, bites by Andaz, ticket voor de Rijksakademie en een goodiebag)

Expositie: New Dutch Photography Talent, 5&33

Nog meer kunst! Vrijdag 24 november opent in de art gallery van het Art’otel de tentoonstelling New Dutch Photography Talent.

The New Dutch Photography Talent (also known as ‘New’) is een magazine op initiatief van de oprichters van GUP magazine en is een jaarlijks boek met daarin de 100 rijzende sterren in het Nederlandse fotografie land. Niet alleen Nederlanders dus, maar ook aanstormend talent dat zich in Nederland heeft gevestigd.

Voor de editie van 2018 kun je, naast het boek, ook werk in het “echt” bewonderen tijdens deze tentoonstelling. Er is een selectie gemaakt van het mooiste, meest bijzondere werk uit het boek dat je vanaf de 24e vanaf 19.00 uur gratis en voor niks kan bekijken.

Waar?: Art’otel / 5&33, Hoek Martelaarsgracht 5/Prins Hendrikkade 33, Amsterdam
Wanneer?: vanaf vrijdag 24 november 19.00 uur

lancering Bourbon County Brand Stout

This is how you do it: 1) Buy full allotment 2) make sure there is still room for the sleeping bag to hit up the next store.

A post shared by Loose Goose (@bourboncountybrand) on

In de rij liggen voor de nieuwste designer samenwerking van de H&M of de lancering van een nieuwe Iphone is allang niet gek meer, maar voor bier?… Ja, ook dat kan tegenwoordig!

Goose Island Beer Company brengt namelijk één van ‘s werelds meest gezochte bier naar Nederland op ‘Black Friday’. Traditioneel gelanceerd in de Verenigde Staten op Black Friday, de dag na Thanksgiving, is de zeldzame 14% vanaf 24 november verkrijgbaar bij De Bierkoning, Beer Temple en Hopt.nl.

Oorspronkelijk gecreëerd naar aanleiding van de 1000ste ‘batch’ in Goose Island’s originele Clybourn Brewpub in Chicago, is Bourbon County Brand Stout gebrouwen en daarna 8 tot 12 maanden gerijpt in Bourbon vaten. Één slok heeft meer smaak dan een gemiddeld kratje bier.
De brouwers van Goose Island claimen dat de Bourbon vaten het donkere bier een smaak van verbrand eikenhout en vanille meegeven, met hints van chocolade, caramel en rook. Perfect voor deze tijd van het jaar!

De 2017 Bourbon County Brand Stout is verkrijgbaar op Black Friday, 24 november 2017, bij De Bierkoning en Beer Temple in Amsterdam en online bij Hopt.nl voor €20 per fles. Zolang de voorraad strekt natuurlijk. En dit biertje schijnt geheel volgens Black Friday traditie in een enorm tempo uit te verkopen. Toch maar voor de deur liggen?

Waar?: o.a. bij De Bierkoning, Beer Temple en via hopt.nl
Wanneer?: vanaf vrijdag 24 november

Jazz at the Vic

Het Victoria hotel, recht tegenover het centraal station in Amsterdam, is helemaal vernieuwd n zéker de moeite waard om eens binnen te lopen in plaats van hard voorbij te fietsen. Niet alleen is de entree en lobby spectaculair in een nieuw jasje gestoken, ook het restaurant en de bar herken je niet meer terug.

In de laatste vindt om de week Jazz at the Vic plaats. Een zondags jazzconcert voor de luie zondag. Deze week is de beurt aan Maarten Hogenhuis op de Sax, Sean Fasciani op de Bass en Joost Patocka op Drums. En ook fijn in deze dure maanden, de toegang is helemaal gratis!

Waar?: Victoria Hotel,
Wanneer?: zondag 26 november van 17.00 tot 20.00 uur

Let There Be Brunch X Ketel One Vodka

Geen weekendtips zonde perfecte brunchspot! Dus ook deze week weer een food-pareltje waar je de zondagse al dan niet kater kan weg-eten en drinken. Aankomende zondag organiseert het zo prachtig verbouwd PARK in Hotel Arena een brunch in samenwerking met Ketel One vodka. (Hallo Bloody Mary’s!)

Voor slechts €25,- krijg je brunch inclusief Bloody Mary of Espresso Martini. En je kan zelfs een kleine Bloody Mary workshop volgen om thuis ook de perfecte hang-over te maken.

Waar?: Park, Hotel Arena, s’-Gravesandestraat 55, Oosterpark Amsterdam
Wanneer?: zondag 26 november tussen 11.30 en 17.00 uur

Volg Manon v

Manon van Buren

Editor voor Your Ambassadrice met een grote liefde voor kunst en cultuur. Drinkt graag mooie wijn of een spannende cocktail en ontdekt graag nieuwe wereldsteden.
Manon van Buren
Volg Manon v

Instagram

 • This year I travelled only a fraction of the years before (yeah environment, meh me growing) but I sincerely hope I infected this little one with the travel bug. She reminds me of myself, with an even more curious and open eye, knows no fear. Grateful we as a family got the opportunity to explore Portugal, travel really is the only thing that makes you richer. 📸 (and 👧🏼) by @monique_dew .
#portugal #family #nevernottraveling #grateful #richkidsofinstagram #minime #travelbug #algarve #beautifulbeaches
 • Nairobi is one of the greenest cities, a delight to exchange city life chaos with the Karura forest. Walking towards a new trip here, adventure awaits! .
#kenya #karuraforest #nairobi #greencity #urbannature #cityforest #nature #forestbathing #walkingtowardsnewadventure #africa #fridayflashback
 • Monday Motivation: work hard, travel further and relax more
.
#aftermountainbikeglow #kenya #bikesafari #iphonetest #mondaymotivation #workhardplayharder #neubaueyewear #dogoodseegood #powerstones
 • Flat savannah or desert like landscapes are my fave. Missing safari bush life .
#kenya #maasaimara #bushlife #safari #natureneedsheroes #timberland #preservenature #blendingin #greentravel #conscioustravel #kenia #africa
 • Hakuna Matata
.
#kenya #kenia #africa #bushlife #sunset #swaraacacia_kenya #wildlife #incrediblenature #luxurytravel #luxurylifestyle #natgeotravel #natgeoirl #hakunamatata
 • Saw my wallpaper in action 🐆
Safari life completed ☑️
Photo magic shot @byliselore and her new Sony gadgets
.
#safari #maasaimara #kenya #leopardloar #leopardroar #wallpaper #photography #bushlife #wildlife #nationalgeographic #natgeoirl #africamcflashtours #luxurytravel #luxurylifestyle
 • Sundowners with wine in the wild ✔️
Not in the picture: the 🦒 who didn’t want to model 📷 @byliselore .
#safari #bushlife #sundowner #kenya #wineinthewild #luxurytravel #africa
 • Me running into the sea. Wow, what an incredible coast, white sandy beaches, clear blue water. Stayed at one of the nicest Airbnb’s ever, with the best care of John and his friends. All fueled up for the bush life, starting tomorrow! .
#kenia #kenya #dianibeach #airbnb #airbnbpearl #hiddengem #luxurytravel #sustainabletravel #whitebeach #beachlife #africa #beautifulworld #travel #experience #coastline
 • Out of Office 🧳
From family holiday in Portugal to adventure and hugging a close friend in Kenya. Final packing, work etc. before stepping on the plane tomorrow. Excited much! 
Drone footage by @herendelsewhere 💙
.
#outofoffice #travelbug #nevernottravelling #reunite #kenya #bushlife #safari #beach
 • If life gives you lemons 🍋 squirt someone in the eye! Happy Sunday!
.
#algarve #Portugal #casacaravela #lemontree #makeyourownquotes #makelemonade #garden #luz #faro
 • Is it weekend yet? 
And this pretty much sums up last week in Portugal: relaxing with a permanent smile on my face. Slept for days, read books, took naps on the beach, by the pool and in the hammock.
#portugal #holiday #hammocktime #autumnbreak #nevernottraveling #zenbine #selfcare #unwind #dogoodseebetter #neubaueyewear

Follow Me!