Instagram

 • De Keniase kustlijn is een plaatje, helemaal vanuit Diani White House - een parel die je tegenkomt op Airbnb. Aan het strand, op loopafstand van shops. Diani is een lange strip van hotels, resorts, restaurants en kraampjes met Maasai koopwaar. De stranden zijn hagelwit, het water different shades of blue en de apen hondsbrutaal. Paradijsje hoor! .
#kenia #kenya #dianibeach #dianiwhitehouse #airbnb #airbnbparel #afrika #nevernottraveling #bestbeachesoftheworld #whitebeach #luxurytravel #luxurylifestyle
 • Ga je naar de Algarve en wil je iets bijzonders doen? Restaurant Caniço is gebouwd in de rotsen, gespecialiseerd in lokale vis en trakteert je op Cousteau-achtige filmpjes geprojecteerd op de rots. Je kunt er terecht voor lunch en diner, echt een aanrader! .
#portugal #algarve #rockrestaurant #canicorestaurante #michelinguide #local #fishrestaurant #luxurylifestyle #luxurytravel
 • Kleurrijk Lagos - en eind oktober is het nog heerlijk in de Portugese Algarve 💚
 • Het is nog goed toeven in de Portugese Algarve en wat is het er prachtig met alle krijtrotsen, grotten en blauwe water. Wat is jouw favoriete herfstvakantie zonbestemming?
.
#portugal #algarve #benagil #caves #praia #portugesekust #herfstvakantie
 • Throwback Thursday naar een van de meest romantische plekjes van Annecy 🖤
 • Precies 4 jaar geleden reisde Sabine af naar Iran, een reis die haar leerde meer ruimte te maken voor verveling en spontaniteit, je nog meer open stellen voor het onbekende en de mensen die daardoor op je pad komen en dat van de vooroordelen niets klopte. Een van de mooiste reizen ooit. En ja, ook daar genoeg hippe zaken en je kunt je ook gewoon optutten met een andere hoofddoek.
.
4 Years ago Sabine traveled through Iran and it was such an enriching trip, teaching about loyalty, hospitality and prejudices. 
#iran #haftkhan #shiraz #travel #nevernottraveling #forevercurious
 • Als je nog niet helemaal overtuigd was van de schoonheid van het meer van Annecy 💙
 • Een abdij omgetoverd tot hotel, spa, restaurant, brasserie én wedding location aan met meer van Annecy. Hier is het echt leven als God(in) in Frankrijk @abbayedetalloires
.
#savoiemontblanc #talloires #abbaye #lacdannecy #meervanannecy #annecy #frankrijk #luxurylifestyle #luxurytravel #upgradeyourstyle
 • Annecy is zo mooi, zelfs als de zon even niet schijnt en het water even niet turquoise blauw op de foto wil. Instagrammable plaatjes, een geweldige kaasjuwelier, zelfs street art. Oui, c’est nice in Annecy 👌🏻
 • Als je zelf over Lac d’Annecy uitkijkt snap je wel waarom Cezanne het zo mooi vond om te schilderen en het Lac Blue noemde. Het is het schoonste en helderste water van Europa en je blijft maar ‘oh’ en ‘ah’ roepen bij alle schilderachtige plaatjes.
.
#savoiemontblanc #talloires #lacdannecy #cezanne #checkinpr #frankrijk #luxurytravel #laclife #annecy #lacdannecy #abbayedetalloires #windowview #pictureperfect
 • Het voordeel van een vroege vlucht, daarom zijn wij team ‘window-seat’. Heb jij een favoriete plek in het vliegtuig? .
#windowseat #airplane #frequenttraveller #vliegtuigviews

Follow Me!

Weekendtips

Weekendtips week 48: vrijdag 30 november, zaterdag 1 december, zondag 2 december 2018 Amsterdam Light Festival

29/11/2018
weekendtips
Reading Time: 4 minutes

Het eerste weekend van december betekent voor de meeste mensen Sinterklaasviering. Cadeautjes, chocolade fonteinen en venijnige suprises. Geen zin in Sinterklaas? Dan bieden deze weekendtips genoeg opties. Er is natuurlijk Het Amsterdam Light Festival voor nachtelijk vermaak! Daarnaast zijn er genoeg plekken om lekker tot rust te komen, maar ook tot bezinning. Laat je weer inspireren!

Vrijdag 30 november | Amsterdam Light Festival

Luid het weekend in met een goeie borrel en een smakelijk hapje. Dat hoeft niet alleen maar in Amsterdam te zijn; je kunt een uitstapje buiten de ring maken. Rotterdam misschien?

Bobby’s on tour @ Foodhallen Rotterdam

Spice up your weekend with gin. In de Foodhallen Rotterdam is aanstaande vrijdag de aftrap van het Bobby’s on tour event. In samenwerking met Bobby’s Gin zorgt de Foodhallen in 010 voor een twee maandelijks feestje op de vrijdag. Met spice geen sambal of hete pepers, maar de delicate specerijen vanuit het Verre Oosten. Een groot deel van de ingrediënten van Bobby’s is afkomstig uit Indonesië. Fun fact: de Foodhallen Rotterdam was voorheen de opslagplek van deze specerijen. Er is muziek, hapjes die gecombineerd worden met Bobby’s gin. Dat wordt sowieso smullen!

Masterclass Write for Rights @ Amnesty International

Amnesty International houdt elk jaar op 10 december (internationale mensenrechtendag) een Write for Rights dag. Je gaat dan met een grote groep twee brieven schrijven om op te komen voor de mensenrechten. Één voor de verantwoordelijke instantie en de andere brief is voor de groep of slachtoffer waarvoor ze strijden. Elk jaar worden brieven door deelnemers geschreven voor een specifieke zaak. Dit jaar schrijf je voor negen moedige vrouwen die opkwamen voor hun rechten en hiervoor gestraft werden. Tijdens de masterclass krijg je achtergrondinformatie over de organisatie van Write for Rights en de negen vrouwen. Het evenement is gratis, maar aanmelden is verplicht.

write for rights

Roeitocht @ Amsterdam Light Festival

Amsterdam Light Festival gaat dit weekend van start. Zo ook de Water Colors route. Een speciale route door de Amsterdamse grachten langs alle kunstwerken. Vermijd de overvolle rondvaartboten en ga lekker roeien! Roeicentrum Berlagebrug organiseert net als de afgelopen jaren een speciale Water Colors roeitocht. Tussen 30 november en 19 januari kunnen veteranen, senioren en studenten hun ogen uitkijken en op een bijzondere manier genieten van alle kunstwerken.

roeitocht amsterdam light festival

Zaterdag 1 december | Bewust brunchen

Genoeg gedronken gisteravond. Vanmiddag een uitgebreide lunch op het menu om het kleine katertje weg te eten. Dat kan zowel uitgebreid en bewust bij MOER of tijdens het Waste Winter Festival.

Wild @ MOER

MOER goes wild. De eerste zaterdag van de maand betekent een lunch met een wisselend thema. Dit keer staat ‘Wild’ centraal. Deel vijf heerlijke lunchgerechtjes met je lievelingsgezelschap. Uitslapen kan, want het is van 12:00 uur tot 15:00 uur. De rest van de dag heb je nog genoeg tijd voor alle andere zaterdagplannen. Maar eerst, genieten van biologische en culinaire hoogstandjes bij MOER. Bemachtig je plekje hier.

Wasteless Winter Festival @ Taste Before You Waste

Dit weekend ook een moment van bewustzijn tijden het Waste Winter Festival. De hele dag zijn workshops, lezingen muziek en natuurlijk eten! Zo kun je leren veganbakken, fermenteren, Kambuncha brouwen en nog veel meer. Vergeet je niet op tijd voor de workshops in te schrijven! Voor tien euro kom je binnen en bij deze prijs zit ook de rest inbegrepen. En misschien nog een voordeel: kinderen komen gratis binnen!

Zondag 2 december | Stressvrij

Goed, zondag heeft toch een plekje voor de kleinste. Maar zonder de volwassenen te vergeten! De actieve zondaggangers kunnen hun benen strekken tijdens de Run & Brunch. De liefhebbers van laidback sunday’s zullen zich zeker vermaken bij de Sunday Essembly in Mezrab.

Sinterklaas kidstable @ Brooks

Elke zondag is het Boozy Brunch bij Brooks. De ouders genieten dan van een tafel gevuld met guilty-pleaures. En boozy drankjes. En de kleintjes knutselen en brunchen samen met de nanny aan hun eigen kidstable. Op 2 december staat de kidstable in het teken van Sinterklaas. De kleine Brookies gaan dan aan de slag met Sint-knutsels. Ook ideaal om alvast een tekening voor de Sint te maken, voor als hij op 5 december op de stoep staat.

Sunday Essembly @ Mezrab

In deze derde editie van Sunday Essembly bij Mezrab is het thema stress. Er is een lezing van Thijs Launspach. Thijs wordt gezien als de expert in Nederland op het gebied van millennials en burn-out. En gaat haarfijn uitelleggen hoe je rustiger en effectiever kan leven. Naast lezingen is er ook ruimte voor comedy, filosofisch speeddaten, muziek, kunstlezingen en nog meer. En dat allemaal in anderhalf uur. Entree is gratis, maar er wordt wel verzocht om een zelfgebakken taart mee te nemen en er gaat een collecte rond. Van 10.30 uur tot 12.30 uur staan de deuren open.

sunday assembly mezrab

Run & Brunch @ Drovers Dog

Zondag hoeft niet alleen maar in het teken van uitbuiken en uitbrakken. Geef er een actief tintje aan met de Run & Brunch bij Drovers Dog. Om 10.30 uur kun je naar Drovers Dog (Wibautstraat) om je spullen achter te laten. Je kunt kiezen voor 5 of 10 kilometer. Geen paniek het tempo is gematigd; het blijft immers zondag. Na je zware inspanning word je beloond met een heerlijke brunch. Reserveer snel een plekje!

Winter Sessions @ Volkshotel

Het weer is guur en dat betekent buiten badderen. Bij het Volkshotel kun je deze zondag weer ontspannen in een van hun bubbelbaden. Er is ook nog een sauna, muziek van Wynnm en een fantastisch uitzicht. Neem je eigen zwempak en handdoek mee en de rest verzorgen zij. Heerlijk!
badsessie volkshotel

Iris Oosterloo

Het liefst struint ze óf in een vintage winkel óf op de markt naar tweedehands schatten, óf kookt ze slow food gerechten onder begeleiding van een glas wijn. Protagonist van upcycling en doe-het-zelven. Gadgets en innovatieve ideeën warmen haar hart.
Iris Oosterloo

Instagram

 • Me running into the sea. Wow, what an incredible coast, white sandy beaches, clear blue water. Stayed at one of the nicest Airbnb’s ever, with the best care of John and his friends. All fueled up for the bush life, starting tomorrow! .
#kenia #kenya #dianibeach #airbnb #airbnbpearl #hiddengem #luxurytravel #sustainabletravel #whitebeach #beachlife #africa #beautifulworld #travel #experience #coastline
 • Out of Office 🧳
From family holiday in Portugal to adventure and hugging a close friend in Kenya. Final packing, work etc. before stepping on the plane tomorrow. Excited much! 
Drone footage by @herendelsewhere 💙
.
#outofoffice #travelbug #nevernottravelling #reunite #kenya #bushlife #safari #beach
 • If life gives you lemons 🍋 squirt someone in the eye! Happy Sunday!
.
#algarve #Portugal #casacaravela #lemontree #makeyourownquotes #makelemonade #garden #luz #faro
 • Is it weekend yet? 
And this pretty much sums up last week in Portugal: relaxing with a permanent smile on my face. Slept for days, read books, took naps on the beach, by the pool and in the hammock.
#portugal #holiday #hammocktime #autumnbreak #nevernottraveling #zenbine #selfcare #unwind #dogoodseebetter #neubaueyewear
 • The house in the middle was our home in Portugal last week. Incredibly thankful for the family holiday, spending time together, making memories 💙🙏🏻 Drone capture by @herendelsewhere @herrehuberts and @elisedewitte. Oh and we fully paid, nospon, but a very sincere shout out to Sascha from @surfeninportugal.nl who arranged the incredible house, transport etc. .
#portugal #praiadaluz #lagos #faro #familyholiday #autumnbreak #villa #luxurytravel #surfeninportugal #dronefootage #herendelsewhere #thankful #throwback #tbt #throwbackthursday #travelmemory
 • Geeky gadget loving @ninaphilomene and @sabinedewitte show how easy it is to install the Philips Hue Play HDMI Sync box #philipshue #review #hdmi #howto #install #techgirls #sabcollab
 • The pretty lights at Luz 💛
 • Picture perfect .
#portugal #praiadaluz #luz #algarve #lagos #familyvacation #villa #pictureperfect #holiday #painting #white #whitehouses #upgradeyourstyle #mediterraneanhouse #luxurytravel
 • Amsterdam skyline = home 💙 📸@dishtales
 • Not today but loving this print suit anyway 💐
.
#allsuitedup #flowerpower #wefashionstories #WeStudioFloralArt #arjanvanarendonk #upgradeyourstyle #indiansummer
 • That time when I was sitting in a basket upside down, before the hot air balloon went up in the air 🎈
.
#airballoon #licor43 #upintheair #tandpastasmile #happyselfie #upsidedown #nottoday

Follow Me!