Weekendtips

Weekendtips week 5

weekendtips

Zin om iets te gaan doen dit weekend, maar geen idee waar je naar toe moet? Kom van de bank af en trek er op uit! Hierbij een selectie weekendtips in Amsterdam.

Food Soul Festival


Soul Food Concepts organiseert de tweede editie van hun `Food Soul Festival´ in de Kromhouthal (de Overkant) in Amsterdam-Noord. Deze waanzinnige locatie zal dit weekend het decor zijn van hun indoor editie en de Kromhouthal zal dan omgetoverd worden tot één groot gezellig restaurant. Het heerlijke eten zal ondersteund worden door fantastische soul muziek, dus let’s go!

NSMBL Super Sale

nsmbl
Deze zaterdag is het weer tijd voor een nieuwe editie van de NSMBL Super Sale. Wat kun je verwachten? De mooiste kleding uit de persoonlijke garderobes van de NSMBL redactieleden, fashion professionals én de leukste bloggers van Nederland. Schoenen, jassen, jurkjes, sieraden… voor elk wat wils. Vergeet niet om cash mee te nemen, want pinnen is niet mogelijk.

Mind

mind
Als je dit weekend geen zin hebt om de eten of te shoppen, dan kun je altijd nog naar Mind. Mind is de nieuwe avond van Reza Athar en RADION. Reza Athar is de resident en curator van deze nieuwe avond. De DJ’s die binnen Mind aan bod komen verstaan hun vak en onderscheiden zich door hun eigenzinnige sound en ontstijgen hiermee de middelmaat. Een avond die zich begeeft in het linkerveld van het electronisch muziekspectrum in de achterkamer van de clubcultuur.

Wat ga jij dit weekend doen?

Sabine de Witte