Instagram

Follow Me!

Weekendtips

Weekendtips week 52

24/12/2015
Reading Time: 2 minutes

weekendtips
Zin om iets te gaan doen dit weekend, maar geen idee waar je naar toe moet? Kom van de bank af en trek er op uit! Een selectie van leuke to do’s voor dit weekend met de weekendtips voor week 52!

The Pineapple Club


De tropische kerstknaller komt er weer aan. Zoals je weet staat The Pineapple Club altijd voor de vrolijke en gezellige vibe en deze zaterdag maken ze het extra feestelijk om je 2e kerst heerlijk af te sluiten. Alle mogelijke geluiden uit de disco en heerlijke groovy house klappers krijg je om je oren. Een feel good vibe en gezelligheid in de club, dat is wat The Pineapple Club je brengt. Een avond waarbij je kan genieten van de beste originals en meest funky edits, maar wel altijd met een smile.

Amsterdam Light Walk


Deze zondag vindt de 1e editie van de Amsterdam Light Walk plaats. Een avondwandeling in een waar lichtjesparadijs. Tijdens de wintermaanden licht de historische stad op en de 15 km wandeling neemt je mee langs de prachtig met licht versierde straten, grachten en kerstmarkten van Amsterdam. Met als één van de hoogtepunten de lichtkunstwerken van het Amsterdam Light Festival. Deze kun je vanaf het water bewonderen, maar ook vanaf de kade. Want ook de rest van de stad staat in het teken van licht: er zijn tal van musea die meedoen met het festival en allerlei activiteiten voeren de bezoeker mee in de innovatie van lichtkunst. De Amsterdam Light Walk neemt je mee langs diverse locaties en biedt je een nieuwe kijk op deze bijzondere stad.

The Winterschool of Life


Of je nu graag alleen door de besneeuwde natuur wandelt of liever met de mensen van wie je houdt bij de warme kachel zit, in de tijd rond de feestdagen staat iedereen soms stil bij zijn leven. Waar sta ik nu? Ben ik wel gelukkig? En wat wil ik volgend jaar bereiken? In The School of Life Winterschool tillen ze deze momenten van reflectie naar een hoger niveau.
Drie dagen lang krijg je les van de beste docenten van The School of Life om je te bezinnen op het afgelopen jaar en om het komende jaar je leven (iets meer) in eigen hand te nemen. Via filosofie, kunst, psychologie, televisie en literatuur, krijg je ideeën aangereikt om je leven nog rijker te maken.
Onderwerpen zijn zo divers als het waarmaken van je potentieel, de werelden die televisie ons voorschotelt, zelfverzekerd beslissingen nemen, filosofen over levenskunst en wat kunst ons over onze emoties kan leren. In de afsluitende class kijken we hoe je je voornemens en nieuwe inzchten het komende jaar in de praktijk kan brengen. Zo word je in drie dagen tussen Kerst en Oud en Nieuw helemaal klaargestoomd voor 2016.

Wat zijn jouw plannen voor dit weekend?

Sabine de Witte

Reisjournalist at YourAmbassadrice
(Reis)Journalist en Content Creator. Voor altijd nieuwsgierig en op zoek naar de meest bijzondere plekken op het gebied van luxe reizen, lifestyle, gastronomie en design
Sabine de Witte

Instagram

Follow Me!