Weekendtips

Weekendtips week 53 – NYE Special

weekendtips
Zin om iets te gaan doen vanavond, maar geen idee waar je naar toe moet? Een selectie van de leukste nieuwjaarsfeestje van Amsterdam!

Stardust – Glitterazzi Bal Masqué


Speciaal voor dit gemaskerd bal wordt de grote zaal van Paradiso omgetoverd tot een sleazy jaren ’50 Las Vegas nachtclub, compleet met roulette-tafel, cocktail/champagne-bar en heel veel glitter en glamour. Verwacht een over-the-top jaarwisseling vol idioterie, confetti, live bands, burlesque optredens, freakshows, Vegas Grind, cult visuals, Go-Go Girls en natuurlijk de beste dj’s in vintage muziek. Get down or get glittery!

Club Voyeur


Gluur, bespied of sta openlijk te kijken. Bij Canvas op de 7e halen ze dit jaar tijdens Club Voyeur weer alles uit de kast voor een visueel spektakel dat je cortex doet ontploffen. Wanneer de klok 2016 slaat, zorgt Amsterdam voor een schouwspel van gillende keukenmeiden en Chinees siervuurwerk. Vind een plek op één van hun 3 dakterrassen of bespaar je trommelvliezen een beroerte en proost binnen op tweeduizend-sweet-sixteen met 360° uitzicht. Met zo’n oogstrelend programma wil het oor ook wat! De residents Max Abysmal, Philou Louzolo en Tim Jules trekken alle registers open in Canvas en het gelegenheidscollectief CLUB HARDER zorgt voor vertier en gezelligheid in Petit Canvas.

Het grote Dorpsfeest


Amsterdam Roest, een klein dorpje dat dapper weerstand biedt tegen de overheersende vertrutting van Amsterdam. Na weer een jaar strijden voor autonomie is het tijd om samen met alle dorpelingen en aanverwanten weer eens goed te feesten. Het is dan ook tijd voor Oud & Nieuw: Het Grote Dorpsfeest! Want ook dit jaar is de loods van Amsterdam Roest weer je bestemming tijdens oud & nieuw. Het Grote Huisfeestje van vorig jaar zijn ze natuurlijk allang ontgroeid…
Waar o.a. je favoriete dorpsgekken DOPPELGANG, de immer vriendelijke dorpstroubadours van Cookachoo en je lokale koffieboer DJ D-Rok van Zwarte Koffie je maxies laten swingen zal voormalig (nacht)burgemeester Isis van der Wel aka DJ Isis je nog even helemaal afmatten tot 06.00!
De heren van CLUB GODVERDOMME verdrijven muzikale wansmaak tijdens hun duivelsbezwerende preken in de lokale dorpskerk. Natuurlijk is er geen dorpsfeest zonder de lokale kwajongens van om de hoek Tim Jules, Phacts, EINDBAAS en Paolo Santo (Eaglemen) bekend van de zomerse poolparty in het dorpszwembad onder de naam Tropicalismo XL, en vertrouwende stamgasten in het dorpscafe Elroy Vanderley en Johnny Mosterd.

Vrienden aan de Overkant


OUD & NIEUW bij Pllek betekent een feestelijke, intieme avond en nacht met een adembenemend uitzicht als decor, een BIG BANG vuurwerkshow, surprise acts, een speelhoek voor de kids, DJ’s, Chef Dimi’s oliebollen en natuurlijk bubbels, heel veel bubbels. Een feestje zoals bij je vrienden thuis met een maximum van 450 bezoekers. Oké, ietsje groter dan bij je vrienden thuis dus. Kom op tijd voor het sfeervolle (walking) diner, gevolgd door het feest. Of sluit na het diner aan en feest vanaf 22:00 uur mee.

Wat ga jij vanavond doen?

Sabine de Witte