Instagram

Follow Me!

Weekendtips

Weekendtips week 6

05/02/2015
Reading Time: 1 minute

weekendtips

Zin om iets te gaan doen dit weekend, maar geen idee waar je naar toe moet? Kom van de bank af en trek er op uit! Hierbij een selectie weekendtips in Amsterdam.

Design Icons

design-icons
Voor deze 2015 editie van Design Icons komen dit weekend zestig kwaliteitsdealers vanuit heel europa met hun mooiste design stukken naar Amsterdam. Er zal een super divers aanbod zijn waarin Eames naast Mies van der Rohe staat en je Italiaans chic naast rauw industriële ontwerpen vind. Mocht je op zoek zijn naar een uniek stuk voor in je huis of mocht je gewoon wat inspiratie op willen doen, dan is dit de plek om te zijn dit weekend!

Grand

fedde-slideshow
Carre is nou niet echt de eerste locatie waar je aan denkt als je plannen maakt om een avond flink te dansen, maar dit weekend gaat dat toch echt gebeuren! Voor het allereerst in de geschiedenis opent Carré namelijk haar deuren voor een spectaculaire danceshow van Fedde Le Grand. Tijdens GRAND wordt muziek gecombineerd met verrassende theaterelementen. Twee werelden smelten samen in een cross over met live artiesten, prachtige decors, lichtshows, videoprojecties en lots of glamour

FoA. Fragments

foa-fragments
FoA. Fragments is een tijdelijke ruimte waar de diverse delen van het Amsterdamse modemerk First of August samenkomen: een Store, Stock & Sample Sale en een Showroom. Perfect voor als je dit weekend een rondje door de stad aan het struinen bent en op zoek bent naar wat fashion inspiratie of een mooie extra aanvulling op je garderobe.

Wat zijn jouw plannen voor het weekend?

Sabine de Witte

Reisjournalist at YourAmbassadrice
(Reis)Journalist en Content Creator. Voor altijd nieuwsgierig en op zoek naar de meest bijzondere plekken op het gebied van luxe reizen, lifestyle, gastronomie en design
Sabine de Witte

Instagram

Follow Me!