Weekendtips

Weekendtips week 7

weekendtips-amsterdam-week-7

Zin om iets te gaan doen dit weekend, maar geen idee waar je naar toe moet? Kom van de bank af en trek er op uit! Hierbij een selectie weekendtips in Amsterdam.

Klassieke brunch

klassieke-brunch-pllek
Hoewel ik zelf niet echt fan ben van Valentijnsdag kun je er dit weekend bijna niet om heen. Gelukkig zijn er ook dingen te doen die niet per se zoetsappig en klef hoeven te zijn, zoals de klassieke brunch bij Pllek deze zaterdag. Tijdens deze lunch gaat het om liefde voor je soulmate, liefde voor je partner, liefde voor je familie, liefde voor je vrienden, liefde voor je vriendinnen, liefde voor je medemens, maar vooral ook liefde voor lekker eten en liefde voor muziek. Onder het genot van klassieke muziek eet je een heerlijke brunch in een gezellige omgeving. Yes!

NeighbourFood Market

neighbourfood
Eén van onze all-time favorieten en dit weekend is het weer zo ver: de Neigbourfood Market. Een platform voor plaatselijke restaurants, cateraars, bio-boeren, traiteurs, bakkers, slagers, gevierde lokale chefs, kaasmakers, worstendraaiers, sap-persers, soepkokers, sandwich-helden, fanatieke foodies, barista’s, heren van de thee, enthousiaste producenten en distributeurs. Iedereen die houdt van ambachtelijk, lekker, samen eten en op zondag enigszins op tijd uit bed is kan genieten van een heerlijke middag.

Leadbelly

leadbelly-cannibale
Deze zondag zal in Cannibale Royale de lancering plaatsvinden van een nieuw maandelijks terugkerend eet- en drinkfestijn: Leadbelly. Compleet geïnspireerd op de rijke cultuur van het zuiden van de Verenigde Staten belooft het een feest te worden waarbij alle vijf je zintuigen geprikkeld worden. Ik heb geen flauw idee wat het precies inhoud, maar een nieuw feestje met lekker eten belooft de perfecte avond te worden om nieuwe smaken te proeven, nieuwe geluiden te horen en nieuwe vrienden te maken.

Wat ga jij doen dit weekend?

Sabine de Witte